«Αν δεν είχα κάνει εμβόλιο θα ήμουν διασωληνομένος»: Η μεγάλη μάχη του αδερφού της Ευδοκίας Ρουμελιώτη

Ο αδερφός της Ευδοκίας Ρουμελιώτη, Γιώργος Ρουμελιώτης, νόσησε από κορονοϊό και ο εμβολιασμός τον έσωσε από τη διασωλήνωση.

Μιλώντας στο TLIVE και την Τατιάνα Στεφανίδου, ο 45χρονος επιχειρηματίας περιέγραψε την περιπέτειά του, από τη στιγμή που βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό, αν και ήταν εμβολιασμένος.

«Αν δεν ήμουν εμβολιασμένος, θα είχα διασωληνωθεί από την πρώτη στιγμή. Όταν ήμουν στο νοσοκομείο, η αδερφή μου καθόταν και εγώ την έβλεπα από το παράθυρο», αποκάλυψε ο Γιώργος Ρουμελιώτης.

Αναφερόμενος στο πως κατάλαβε ότι κόλλησε κορονοϊό, ο αδερφός της Ευδοκίας Ρουμελιώτη εξήγησε «είχα κάνει το εμβόλιο της Johnson, το μονοδοσικό. Είχα μικρό κύκλο επαφών και νόμιζα ότι ήμουν ασφαλής σε αυτή τη φούσκα που έχει φτιάξει ο καθένας μας. Μετά το εμβόλιο εγώ και οι περισσότεροι γνωστοί μου χαλάρωσαν. Κόλλησα τρεις μήνες μετά το εμβόλιο. Όταν κόλλησα δεν το κατάλαβα, γιατί πίστευα ότι είναι από το κλιματιστικό ή τη μηχανή. Την τέταρτη ημέρα έκανα self test και βγήκε θετικό. Έκανα το μοριακό στη συνέχεια και επιβεβαιώθηκε. Ήμουν γενικά ψύχραιμος, αλλά πήρα και τα μέτρα μου”.

Οι δύσκολες στιγμές που πέρασε ο αδερφός της Ευδοκίας Ρουμελιώτη με τον κορονοϊό

Και συμπληρώνει “Μου έκανε όλο αυτό πνευμονία από την τρίτη ημέρα και στους δύο πνεύμονες. Ήταν πολύ επιθετικό. Εξαντλήθηκα. Με το που μπήκα στο νοσοκομείο, ήταν τρομαγμένοι οι γιατροί. Καθυστέρησα αρκετά, σύμφωνα με την κλινική μου εικόνα. Μου έκαναν τις εξετάσεις και μου είπαν “θα νοσηλευτείτε”. Μου έκαναν μια θεραπεία και συν το εμβόλιο, κατάφεραν να γυρίσουν λίγο την κατάσταση. Ταλαιπωρήθηκα για να ξανανέβει το οξυγόνο”.

Πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ