Αναστάσιος Ράμμος: «Αν πάω με άλλη γυναίκα θα πω στη σχέση μου: Θες να έρθεις κι εσύ;»

«Δεν γίνεται ένας άντρας και μια γυναίκα να έχουν για μια ζωή ένα ταίρι», είπε μεταξύ άλλων, ο τραγουδιστής – Δείτε το σχετικό απόσπασμα

Την άποψή του για τη μονογαμία εξέφρασε ο Αναστάσιος Ράμμος, στην εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά. Ο γνωστός τραγουδιστής συγκεκριμένα, ο οποίος βρέθηκε καλεσμένος στο «After Dark», προχώρησε σε προσωπικές αποκαλύψεις, σχετικά με το πώς ο ίδιος βλέπει τη σχέση και την ιδέα του να είναι δύο άνθρωποι ταίρι για πάντα, ενώ αναφέρθηκε και στη σχέση που έχει με τον πατέρα του.

«Θα ήθελα να κάνω οικογένεια… Πρέπει να το νιώσεις αυτό. Έρχεται μόνος του ο έρωτας. Δεν πιστεύω στη μονογαμία, ούτε στην ιδιοκτησία. Δεν γίνεται ένας άντρας και μια γυναίκα να έχουν για μια ζωή ένα ταίρι. Δεν γίνεται να είναι μόνο με έναν σεξουαλικά. Σε συντροφικότητα, αγάπη και να είναι ο άλλος δίπλα σου μια ζωή και να σου συμπαραστέκεται ναι», είπε ο Αναστάσιος Ράμμος.

Σχετικά με το εάν θα έλεγε στη σύντροφό του, ότι θέλει να πάει με άλλη γυναίκα, ό ίδιος απάντησε: «Ναι. Θέλεις να έρθεις κι εσύ; Ρε παιδάκι μου είναι ειλικρινές αυτό. Αν το έκανες και δεν το έλεγες; Αν δεν το δεχτεί ή δεν πάει άλλο θα χωρίσετε. Τέλος. Σίγουρα το σεξ παίζει μεγάλο ρόλο. Εμένα η αγαπημένη μου λέξη είναι κ…α. Όχι η σεξουαλική αλλά σε ότι κάνεις».

Δείτε το βίντεο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ