Άνδρα κατασπάραξε ιπποπόταμος που τον είχε για κατοικίδιο

διάφορα
ζώα

Τον μεγάλωσε από μωρό, δυο μηνών και έξι χρόνια μετά, έμελλε να βρει φρικτό θάνατο από τα σαγόνια του.

Ο Maurice Els, αγρότης στη Νότια Αφρική, ανακάλυψε τον Humphrey, όταν ήταν μωρό. Οι πλημμύρες στην περιοχή απειλούσαν το μικρό ζώο. Οργανώθηκε μια επιχείρηση διάσωσής του και τελικά οδηγήθηκε σε καταφύγιο.

Όμως όταν ο Humphrey μεγάλωσε αρκετά, κανείς δεν μπορούσε να τον συντηρήσει και έτσι ο Maurice αποφάσισε να τον υιοθετήσει.

Αυτός είναι ο Maurice και ο Humprhey.

Ο άνδρας βρήκε φρικτό θάνατο στα σαγόνια του ιπποπόταμου.

Τον είχε μεγαλώσει από μωρό.

Οι φίλοι του τον είχαν προειδοποιήσει για τους κινδύνους.

Οι ιπποπόταμοι είναι τα πιο επικίνδυνα ζώα του πλανήτη.

Ο Humprey όσο μεγάλωνε γινόταν πιο άγριος.

Διαμέλισε τον Maurice..

Η απίστευτη ιστορία έγινε το μακρινό 2011, ωστόσο ο τύπος της Νότιας Αφρικής έκανε εκτενές αφιέρωμα στο τρομακτικό περιστατικό, καθώς συμπληρώνονται 9 χρόνια.

Ανάμεσα στους δυο αναπτύχθηκε μια φιλία που δεν περίμενε κανείς. Ο Humphrey είχε γίνει κατοικίδιο του Maurice, ο οποίος για να νιώθει άνετα ο νέος του φίλος, δημιούργησε μια τεράστια λίμνη μέσα στο οικόπεδό του!

Ο Humphrey έγινε τόσο εξοικειωμένος με τους ανθρώπους, που κολυμπούσε μαζί τους!

«Είναι σαν γιος για μένα, σαν άνθρωπος. Υπάρχει μια σχέση ανάμεσά μας που δεν μπορούν να καταλάβουν αρκετοί. Όλοι νομίζουν πως μπορούν να έχουν γάτες, σκύλους, αλλά εγώ έχω μια ιδιαίτερη σχέση με το πιο επικίνδυνο ζώο της Αφρικής», είχε δηλώσει ο Maurice.

Να σημειώσουμε εδώ, πως ο ιπποπόταμος είναι το πιο επικίνδυνο ζώο στον πλανήτη, καθώς είναι υπεύθυνο για 500 θανάτους ετησίως!

Τα χρόνια περνούσαν και ο Humphrey από ένας καλοκάγαθος γίγαντας άρχισε να μεταμορφώνεται σε μια φονική μηχανή.

Αρχικά, κυνήγησε δυο άτομα με το κανό τους, για να τους επιτεθεί. Σώθηκαν, ανεβαίνοντας πάνω σε ένα δέντρο για δυο ώρες, μέχρι που ο Maurice φώναξε τον Humprhey.

Το επόμενο θύμα του, ήταν ο ίδιος. Αρχικά ο Maurice εξαφανίστηκε για ώρες. Όλοι σύντομα υποπτεύθηκαν τον Humphrey και ξεκίνησαν τις έρευνες στα νερά της περιοχής. Η σωρός του Maurice βρέθηκε διαμελισμένη στο νερό.

Αμέσως κλήθηκε ασθενοφόρο, που απλά διαπίστωσε τον θάνατο του Maurice…

Πηγή: newsbomb.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ