Ανέλαβαν την ευθύνη για την καταδρομική επίθεση στο Νομικό Συμβούλιο του Κράτους [εικόνες]

Την ευθύνη για την καταδρομική επίθεση στο Νομικό Συμβούλιο του Κράτους ανέλαβε ομάδα αντιεξουσιαστών, ως απάντηση στις ποινές που επιβλήθηκαν στους κατηγορούμενους για την 2η δίκη του Επαναστατικού Αγώνες.

«Σήμερα, 3/3/2016, επιτεθήκαμε στο Νομικό Συμβούλιο του Κράτους (Ακαδημίας & Ζωοδόχου Πηγής). Σπάστηκαν οι τζαμαρίες και πετάχτηκαν μπογιές και τρικάκια, ως μια πρώτη απάντηση στις ποινές που επέβαλε το τρομοδικείο των φυλακών Κορυδαλλού στους κατηγορούμενους για τη 2η δίκη του Επαναστατικού Αγώνα:

  • Νίκος Μαζιώτης: ισόβια, 126 χρόνια και 20000 ευρώ χρηματική ποινή
  • Πόλα Ρούπα: 11 χρόνια για τα πλημμελήματα. Τα κακουργήματα θα δικαστούν αν και όταν συλληφθεί
  • Αντώνης Σταμπούλος: 13 χρόνια
  • Γιώργος Πετρακάκος: 36 χρόνια και 9000 ευρώ χρηματική ποινή

Είναι η πρώτη φορά που για βομβιστική επίθεση (Τράπεζα της Ελλάδος) επιβάλλεται ποινή ισόβιας κάθειρξης. Παρόλο που βρίσκεται σε εξέλιξη το εφετείο της 1ης δίκης του Ε.Α. επίκειται η μεταγωγή του συντρόφου Μαζιώτη από την ειδική πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού όπως έχει ήδη διαρρεύσει.

Η πολιτική και φυσική απομόνωση που επιχειρούν εις βάρος των πολιτικών κρατουμένων δεν θα περάσει. Θα είμαστε στο πλευρό των μελών των ένοπλων επαναστατικών οργανώσεων αλλά και όσων συντρόφων κατηγορούνται για ένταξη σε αυτές. Η εξουσία θα μας βρίσκει πάντα μπροστά της.

Λευτεριά στους πολιτικούς κρατούμενους

Απέναντι στην “αντιτρομοκρατική” νομοθεσία η έμπρακτη αλληλεγγύη

Αναρικοί-ες», αναφέρουν.

 

 

Πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ