Ανύπαντρη μητέρα λέει πώς δεν μπορεί να πληρώσει το νοίκι. Η αντίδραση του ιδιοκτήτη; Απίστευτη…

H Pearl είναι η μητέρα δύο παιδιών. Υπήρχε μία σκοτεινή περίοδο στη ζωή της όταν αυτή και τα δύο παιδιά της ήταν άστεγοι. Είχε απολυθεί από τη δουλειά της και δεν είχε τρόπο να πληρώσει για τίποτα. Τότε ένας φύλακας άγγελος μπήκε στο ζωή της. Τη μέρα που είχε γενέθλια και ενώ είχε μείνει χωρίς ελπίδα, συνάντησε τυχαία τον ιδιοκτήτη του σπιτιού που νοίκιαζε πιο παλιά.

Ο 26χρονος Rafael Trevino της είπε πως μπορούσε να μείνει αυτή και η οικογένειά της σε ένα από τα άδεια του διαμερίσματα, χωρίς έξοδα, υπό μία προϋπόθεση: να τελειώσει το κολέγιο και να προσφέρει στα παιδιά της. Η Pearl δεν το πίστευε και δέχτηκε αμέσως. Για 15 μήνες έκανε μαθήματα μέσω διαδικτύου και ταυτόχρονα μεγάλωνε τα παιδιά της.

Ο Rafael δουλεύει 16 ώρες τη μέρα για να σιγουρέψει πως άνθρωποι που βρίσκονται σε ανάγκη έχουν ότι χρειαστούν. Έχει πάρει αυτό του το χαρακτηριστικό από τον πατέρα του, που ήταν γνωστός για τη βοήθεια που πρόσφερε σε αγνώστους. «Άμα δεν βοηθήσουμε τους ανθρώπους τριγύρω, τι είδους κόσμο θα αφήσουμε στα παιδιά μας;», ρωτάει ο Rafael.

Στο βίντεο που ακολουθεί, ενώ ο Rafael νομίζει ότι πάει για να φτιάξει τη πόρτα, ένας τοπικός τηλεοπτικός σταθμός του απονέμει βραβείο για την προσφορά του και την ευγένειά του προς όλους αυτούς τους ανθρώπους.


Πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ