Ανησυχία για την Δόμνα Κουντούρη: Νοσηλεύεται ξανά στο Δρομοκαΐτειο – «Δεν είμαι τρελή»

Η Δόμνα Κουντούρη, η οποία έγινε γνωστή με τη συμμετοχή της στο Fame Story 3 και λίγο αργότερα με το τραγούδι «Δεν θα ‘μαι εδώ» φαίνεται να διανύει ξανά από τις μία δυσκολότερες φάσεις της ζωής της.

Η 42χρονη είχε μιλήσει πριν από λίγο καιρό για τη διπολική διαταραχή, με την ίδια σε νέα ανάρτησή της στην προσωπική της σελίδα στο Facebook, να αναφέρει πως νοσηλεύεται ξανά στο Δρομοκαΐτειο.

Ανησυχία για την Δόμνα Κουντούρη: Νοσηλεύεται ξανά στο Δρομοκαΐτειο – «Δεν είμαι τρελή» - Εικόνα 1

H ίδια μάλιστα, τις τελευταίες ώρες ανέβαζε συνεχώς αναρτήσεις στο προφίλ της, όπου μεταξύ άλλων ανέφερε πως βρισκόταν στο κρατητήριο για 17 ώρες, εξαπολύοντας διάφορες κατηγορίες για τους γονείς που καταπιέζουν τα παιδιά τους.

Ειδικότερα, σε άλλο ποστ αναφέρει: «Διανύω πνευματικά την λαμπερότερη φάση της ζωή μου και ο πατέρας μου νομίζει ότι είμαι καμία πρεζού τρελή».

Δόμνα Κουντούρη: Τι είχε δηλώσει η ίδια για την νοσηλεία της στο ψυχιατρικό ίδρυμα

Παλαιότερα η Δόμνα Κουντούρη είχε εξομολογηθεί: «Δεν μπορώ να το ελέγξω και παίρνω αγωγή γι΄αυτό. Το χειρίζομαι με τον πιο σωστό τρόπο πιστεύω. Έχω κάνει αποδοχή και ακολουθώ τις συμβουλές του γιατρού μου κατά γράμμα. Είμαι πολύ καλά. Η στιγμή της συνειδητοποίησης είναι πάντα δύσκολη. Είπα στον εαυτό μου “κάτι πρέπει να κάνεις”. Πήγα στο Δρομοκαΐτειο έξι μέρες».

Μιλώντας μάλιστα η Δόμνα Κουντούρη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου το 2019 είχε αναφέρει:

«Τις πρώτες 3 ημέρες κοιμόμουν και δεν θυμάμαι τίποτα. Είναι άθλιες οι συνθήκες για τους ανθρώπους που χρειάζεται να βρουν την ψυχική τους ηρεμία, αλλά ούτε για το προσωπικό. Ακόμα κι αν είσαι καλά, εκεί μέσα θα τρελαθείς. Είναι βρώμικα και παρατημένα όλα εκεί μέσα. Στις 6 ημέρες είπα στους γιατρούς πως δεν είμαι τρελή και πως αν έμενα εκεί μέσα θα τρελαινόμουν. Αν δεν υπέγραφα να φύγω θα δραπέτευα. Στην αρχή ήμουν σε καταστολή. Η αγωγή που μου έδωσαν ήταν απαρχαιωμένη, γιατί υπάρχουν νέας τεχνολογίας φάρμακα χωρίς παρενέργειες. Πήρα ένα φάρμακο που είχα σκεβρώσει κι όταν το είπα στον τωρινό μου γιατρό γούρλωσε τα μάτια».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ