Άννα Μαρία Ψυχαράκη : Πού βρίσκεται και τι κάνει σήμερα η νικήτρια του Big Brother

Η πρώην παίκτρια του Big Brother και του J2US Άννα Μαρία Ψυχαράκη επέστρεψε στη γενέτειρά της την Κρήτη για να εξασκήσει τη δικηγορία.

Την Άννα Μαρία Ψυχαράκη τη γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο Big Brother. Η Κρητικιά δικηγόρος κέρδισε το τηλεοπτικό κοινό και έφυγε από το σπίτι του «Μεγάλου Αδελφού» με το έπαθλο των 100.000 ευρώ. Φέτος την είδαμε στο «Just the two of us» να τραγουδά στο πλευρό του Χάρη Βαρθακούρη. Μετά την αποχώρησή της όμως χάθηκαν τα ίχνη της.

Η ίδια αποφάσισε να γυρίσει στην Κρήτη και συγκεκριμένα στο Ηράκλειο για να εξασκήσει το επάγγελμά της. Έχει το δικό της δικηγορικό γραφείο και έχει επιστρέψει και πάλι στην καθημερινότητά της και κοντά στην οικογένειά της. Σύμφωνα με δημοσίευμα του Secret, σε περίπου έναν μήνα η Άννα Μαρία Ψυχαράκη θα ταξιδέψει στην Αθήνα, καθώς έχει συναντήσεις με κάποια κανάλια που της έχουν κάνει διάφορες προτάσεις.

Θα συζητήσει μαζί τους και στη συνέχεια θα αποφασίσει αν και ποια θα δεχτεί. Πάντως η τηλεόραση είναι κάτι που της αρέσει και την ενθουσιάζει και θα ήθελε να κάνει την προσπάθειά της τη νέα σεζόν.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ