Ανοιξε και το τελωνείο στην Εξοχή -Τέλος τα μπλόκα

Με τη φράση «μπορεί να φεύγουμε από το μπλόκο, αλλά δεν πρόκειται να σταματήσουμε τις κινητοποιήσεις μας», ο επικεφαλής της συντονιστικής επιτροπής του μπλόκου στο τελωνείο της Εξοχής, στα ελληνοβουλγαρικά σύνορα, Βασίλης Καστίδης, αντιπρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Κάτω Νευροκοπίου, ανακοίνωσε και επίσημα την αποχώρηση 100 και πλέον τρακτέρ, που παρέμεναν στο σημείο από τις 19 Ιανουαρίου.

«Ήμασταν ένα από τα πιο σκληρά μπλόκα που στήθηκαν στη Βόρεια Ελλάδα. Είχαμε κλειστή τη διέλευση για φορτηγά και νταλίκες 156 ώρες συνεχόμενα, ενώ για τα ιδιωτικής χρήσης οχήματα και τα λεωφορεία το ανώτατο που φτάσαμε ήταν 96 ώρες. Αλλά πάντα φροντίζαμε στους εγκλωβισμένους οδηγούς να παρέχουμε τα απαραίτητα νερό και τρόφιμα» είπε, διατυπώνοντας, μεταξύ άλλων, «βαθιά απογοήτευση για τα αποτελέσματα των συναντήσεων που είχαν άνθρωποι του κλάδου με τον πρωθυπουργό».

«Θα συνεχίσουμε τη διαμαρτυρία μας. Όσοι βουλευτές ψηφίσουν τα επερχόμενα μέτρα, ή συνταχτούν με οποιονδήποτε τρόπο στο σχεδιαζόμενο ξεπούλημα του ιδρώτα και της περιουσίας μας, δεν είναι άπλα ανεπιθύμητοι, αλλά και ανάξιοι των περιστάσεων» κατέληξε. 

Πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ