Ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του συζυγοκτόνου που άρπαξε τον 4χρονο -Πάνω από 50 αστυνομικοί στις έρευνες

Συνεχίζεται η αγωνία για το 4χρονο αγόρι που απήγαγε ο 33χρονος, που φέρεται να δολοφόνησε την εν διαστάσει σύζυγό του.

Περισσότεροι από 50 αστυνομικοί στον νομό Χαλκιδικής μετέχουν στις έρευνες, στις οποίες συνδράμουν και συνάδελφοί τους από τους γύρω νομούς, προκειμένου να εντοπιστεί και να συλληφθεί ο 33χρονος Αλβανός, ο οποίος φέρεται να σκότωσε τη 41χρονη εν διαστάσει σύζυγό του στην Ορμυλία Χαλκιδικής στις 6 Ιανουαρίου και στη συνέχεια άρπαξε το ένα από τα δύο ανήλικα παιδιά τους και εξαφανίστηκε.

Παράλληλα, οι ελληνικές αρχές είναι σε ανοιχτή γραμμή με τις αλβανικές, καθώς εξετάζεται το ενδεχόμενο ο δράστης να διέφυγε στην Αλβανία, ή να επιχειρήσει να κάνει κάτι τέτοιο.

Χθες η αστυνομία, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Χαλκιδικής και προκειμένου να συγκεντρώσει πληροφορίες με τη συνδρομή των πολιτών, έδωσε στη δημοσιότητα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες του 33χρονου, ο οποίος αναζητείται ως δράστης της ανθρωποκτονίας. Οι πολίτες μπορούν να καλούν στους τηλεφωνικούς αριθμούς 23710-21621, 23710-21642, 23710-21668 του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας, ενώ διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας. Μέχρι στιγμής, πάντως, δεν υπήρξε κάποια σημαντική αξιοποιήσιμη πληροφορία από τις κλήσεις των πολιτών.

Πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ