Αντί να κοιτούν τον Βέρτη, κοιτούσαν εκείνη: Η Πόπη Μαλλιωτάκη πήγε στα μπουζούκια ντυμένη περίεργα & έγινε θέαμα

Η τραγουδίστρια Πόπη Μαλλιωτάκη έχει έντονη παρουσία στην Ελληνική showbiz και απασχολεί συχνά με τις εμφανίσεις αλλά και τις δηλώσεις της.

Πρόσφατα, ταξίδεψε στο Παρίσι για τις ημέρες του Πάσχα. Έντονο σχολιασμό δέχτηκε η εμφάνισή της και το εαν το είχε παρακάνει με τα φίλτρα. Η ίδια απαντάει πως αυτή είναι η εικόνα της και έχει προσπαθήσει για αυτό το σώμα στα 51 της.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Popi Maliotaki (@popimaliotaki)

Την περασμένη Κυριακή, η Πόπη Μαλλιωτάκη πήγε στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο Νίκος Βέρτης. Η εμφάνισή της σήκωσε θύελλα συζητήσεων άλλη μία φορά. Η τραγουδίστρια φόρεσε μια ψηλόμεση παντελόνα με σκισίματα και ένα αρκετά κοντό μαύρο τοπ.

Μάλιστα η Πόπη Μαλλιωτάκη μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους, τις φωτογραφίες από την εμφάνισή της. Τα σχόλια που απέσπασε ήταν το λιγότερο κολακευτικά. Η τραγουδίστρια δείχνει να είναι στα καλύτερά της και αυτό φαίνεται και στις εμφανίσεις της.

 

Αντί να κοιτούν τον Βέρτη, κοιτούσαν εκείνη: Η Πόπη Μαλλιωτάκη πήγε στα μπουζούκια ντυμένη έτσι & έγινε θέαμα - Εικόνα 1Αντί να κοιτούν τον Βέρτη, κοιτούσαν εκείνη: Η Πόπη Μαλλιωτάκη πήγε στα μπουζούκια ντυμένη έτσι & έγινε θέαμα - Εικόνα 2

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ