Αντίνοος Αλμπάνης: Το Νέο Συγκινητικό μήνυμά για την υγεία του μας έκανε να Δακρύσουμε.

Συγκίνηση έχει προκαλέσει η ανακοίνωση του Αντίνοου Αλμπάνη για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει με θάρρος και με αρκετό χιούμορ. Αρχικά, ο ηθοποιός δημοσίευσε φωτογραφίες του με ξυρισμένο το κεφάλι και όλοι πίστευαν ότι το έκανε για κάποιο ρόλο. Ωστόσο, ο ίδιος αποφάσισε να αποκαλύψει την αλήθεια μέσω Instagram, δηλαδή ότι υποβάλλεται σε χημειοθεραπείες με τις δυσάρεστες συνέπειες της διαδικασίας αυτής να είναι φανερές στην καθημερινότητά του

Πλέον, κάθε του ανάρτηση στα social media μόνο τυχαίο δεν θεωρείται. Το βράδυ της Τρίτης, ο Αντίνοος δημοσίευσε στα instastories του ένα κείμενο ωδή στη ζωή και την αγάπη, το οποίο έκανε όσους το διάβασαν να συγκινηθούν.

«Αυτό έχω αρχίσει κι εγώ να καταλαβαίνω απ’ τον εαυτό μου. Αυτό το πολύ απλό και ακατανίκητο αίσθημα, τη δίψα για ζωή. Σκεφτόμουν πως κι αν ακόμα πάψω να πιστεύω στη ζωή, κι ο κόσμος όλος μοιάζει στα μάτια μου ένα τυχαίο χάος χωρίς αρμονία και χωρίς σκοπό. Αν κι αυτός ακόμα ο θεϊκός αιθέρας δεν είναι τίποτε πια για μένα παρά μια σιχαμένη σύναξη από λοιμώδεις υδρατμούς, δεν θα σβήσει μέσα μου η θέληση για ζωή. Αυτή τη δίψα της ζωής που μερικοί τη λένε συχνά πρόστυχη και την οποία καμιά απελπισία και καμιά ηθική αναστολή δεν μοιάζει ικανή να την αναχαιτίσει. Μπορεί να μην πιστεύω στην τάξη των πραγμάτων, αγαπώ τα μικρά νωπά ανοιξιάτικα φύλλα, τον γαλάζιο ουρανό, αυτόν ή εκείνον τον άνθρωπο. Αγαπάς με τα σπλάχνα σου, με την κοιλιά σου. Καταλαβαίνεις;», έγραψε χαρακτηριστικά.

Αντίνοος Αλμπάνης: Το Νέο Συγκινητικό μήνυμά για την υγεία του μας έκανε να Δακρύσουμε. - Εικόνα 1

Ο Αντίνοος Αλμπάνης δεν το βάζει κάτω…

Πηγή: tlife.gr

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ