Αντώνης Ρέμος: «Για μένα ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι ένα καταπληκτικό παιδί, τον έχω μες στην ψυχή μου»

O Αντώνης Ρέμος παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Αυτό είναι Σαββατοκύριακο» του τηλεοπτικού σταθμού του OPEN, όπου και μίλησε για το κίνημα metoo και τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Αντώνης Ρέμος: Τι δήλωσε για τον Πέτρο Φιλιππίδη

Ειδικικότερα, αναφερόμενος ο τραγουδιστής στον Πέτρο Φιλιππίδη και στις καταγγελίες που έγιναν στο χώρο του θεάτρου, δήλωσε: «από όπου και αν προέρχεται μια κατάχρηση εξουσίας είναι κατακριτέα και με στεναχωρεί που ένας εξ αυτών είναι άνθρωπος τον οποίο γνωρίζω προσωπικά και τον έχω μες στην ψυχή μου σαν φίλο μου. Τον έχω.

Αν όλα αυτά είναι αλήθεια, αυτή τη στιγμή ο καθένας μας πρέπει να αντιμετωπίσει τις συνέπειες των λαθών του. Καλό θα είναι όμως, επειδή τα πράγματα δικάζονται πριν καταδικαστούν, μέσα μας οφείλουμε να βλέπουμε την πραγματικότητα που είναι τα πράγματα με τη σειρά τους από τη στιγμή που παίρνουν τον δρόμο της δικαιοσύνης. Αφού φτάσαμε στο επίπεδο της δικαιοσύνης θα πρέπει να μιλήσει η δικαιοσύνη και μετά να πούμε αν έγιναν τα πράγματα έτσι ή έγιναν αλλιώς».

«Εγώ δεν ξέρω. Η προσωπική μου άποψη άποψη για τον Πέτρο είναι ότι είναι ένα καταπληκτικό παιδί. Δεν μπορούσα να ξέρω τι είναι στα εσωτερικά του και στην προσωπική του ζωή» πρόσθεσε ο τραγουδιστής.

Πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ