Τον άντρα φίλε, δεν τον ξεχωρίζεις από το πhδημα, αλλά από την μπέσα στα λόγια και τις πράξεις

Γράφει ο Τριστάνος

Η μαγκιά φίλε μου δεν είναι να την πhδήξεις! Η μαγκιά είναι να την αγαπήσεις και να σε αγαπήσει! Αν δεν έχεις τα κότσια, καλύτερα ψάξε άλλου το θύμα σου η παiξτον να σου περάσει!

Και γιατί ρε δε μου το είπες τουλάχιστον να το ξέρω; Επειδή ήξερες ότι δεν θα πάρεις αυτό που θέλεις, ε; Πέρασε ποτέ από το μυαλό σου ότι δεν είμαι μόνο σώμα, ότι έχω και καρδιά; Δεν το σκέφτηκες καθόλου; Επειδή εσύ δεν έχεις καρδιά, πιστεύεις ότι δεν έχει κανείς;

Ήθελες άλλο ένα τρόπαιο για να επιδεικνύεις στους φίλους σου; Ή ακόμη μία επιβεβαίωση της αρρωστημένης ματαιοδοξίας σου; Με έκανες να χαμογελώ δίχως λόγο, με έκανες να ονειρεύομαι ξανά, γέμισες την ζωή μου με ήλιο και ξαφνικά βίαια έκλεισες όλους τους διακόπτες. Με ανέβασες στον ουρανό για να με γκρεμίσεις στα έγκατα της γης.

Πόσο έξυπνα με προσέγγισες, ειλικρινά στο αναγνωρίζω αυτό. Όμορφα λόγια, αιώνιες υποσχέσεις, ρομαντικά ταξίδια, λουλούδια και περιποίηση. Μέχρι που έκλαψες και μπροστά μου για να μου διαλύσεις και την τελευταία άμυνα! Έπαιξες με το μυαλό μου και κέρδισες.

Το έχεις σπουδάσει πολύ καλά το παιχνίδι σου αυτό. Έλεγες ότι δεν είσαι σαν τους άλλους και τους κορόιδευες και τελικά ήσουν ο χειρότερος από όλους. Γιατί τουλάχιστον οι προηγούμενοι έδειχναν τις προθέσεις τους, ενώ εσύ κινήθηκες ύπουλα και πονηρά. Με έκανες να σε θαυμάζω με έκανες να σε πονάω, να σε υπολογίζω, να σε λαχταρώ και με άφησες να πιστέψω ότι μ’ αγαπάς!

Και εγώ σε πίστεψα και αφέθηκα. Γιατί μου είπες να μη φοβάμαι, και εγώ σου δόθηκα σώμα και ψυχή γιατί μου είπες ότι είσαι “μόνο για μένα”! Και μετά χάθηκες και εσύ και τα μεγάλα λόγια σου! Δε λέω, επιλογή μου ήσουνα, όμως έπρεπε να ξέρω ρε φίλε. Έπρεπε να μου πεις ” για 4-5 μήνες σε θέλω κοpίτσι μου, μέχρι να βρω το επόμενο θύμα να γεμίσω το εγώ μου”!

Τουλάχιστον να ξέρω, να αποφασίσω, να κρατηθώ, να παίξω επί ίσοις όροις αν θέλω! Τουλάχιστον αν το έκανες θα ήσουν άντρας, γιατί οι άντρες δεν φαίνονται στο κρεβάτι, αλλά στο να τιμούν τα λόγια τους! Δεν πειράζει όμως, εγώ θα σηκωθώ ξανά! Θα βρεθεί κάποιος αληθινός άντρας, με όμορφες πράξεις, με μπέσα και όχι με κούφια και ψεύτικα λόγια! Με καθαρά μάτια και ψυχή.

Γιατί υπάρχουν και αυτοί ξέρεις! Να δω εσύ πως θα ξεπλύνεις το σκοτάδι που συσσωρεύεται μέσα σου. Γιατί μια μέρα θα πληρώσεις για όλα αυτά! Όχι σε μένα, ούτε σε καμία σαν και μένα. Αλλά στον εαυτό σου και δεν θα μπορέσεις ποτέ να σηκωθείς ξανά. Και ξέρεις γιατί;

Γιατί έχεις μάθει μόνο να σέρνεσαι!

[loveletters.gr]

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ