Άντρας αληθινός «Spider-Man» σκαρφαλώνει σε φλεγόμενο κτίριο για να σώσει τη ζωή γυναίκας που κρεμόταν από παράθυρο

Διαχρονικά

Ένας ήρωας έσωσε μια αβοήθητη γυναίκα αφού την άκουσε να ουρλιάζει για βοήθεια από ένα φλεγόμενο κτίριο.

Οι φλόγες ξέσπασαν σε ένα μεγάλο κτίριο γεμάτο με διαμερίσματα και γραφεία στη Yangon της Burma το πρωί του Σαββάτου στις 10 π.μ., μέσα στο οποίο παγιδεύτηκαν δεκάδες άτομα.

Μία γυναίκα, με το όνομα San Thien, εργαζόταν στα γραφεία μιας εταιρίας ταξιδίων όταν ξέσπασε η πυρκαγιά.

Ο πυκνός, σκοτεινός καπνός έπνιξε την αίθουσα στην οποία βρισκόταν, αναγκάζοντάς την να σκαρφαλώσει πάνω στο παράθυρο, στα 9 μέτρα από το έδαφος, και να φωνάζει απεγνωσμένα για βοήθεια.

Άντρας αληθινός «Spider-Man» σκαρφαλώνει σε φλεγόμενο κτίριο για να σώσει τη ζωή γυναίκας που κρεμόταν από παράθυρο - Εικόνα 2

Ο γενναίος Pyae Nway, 30 ετών, άκουσε τις κραυγές της και σκαρφάλωσε στον τρίτο όροφο όπου ήταν παγιδευμένη η γυναίκα.

Ο άντρας κατάφερε να κατεβάσει την San κρατώντας τη σωλήνα της αποχέτευσης σώζοντάς την από τον πυκνό τοξικό καπνό που είχε πλημμυρίσει το δωμάτιο.

Άλλοι κάτοικοι βγήκαν από τα παράθυρα και διέσχισαν σκαλωσιές για να ξεφύγουν από τις φλόγες.

Άντρας αληθινός «Spider-Man» σκαρφαλώνει σε φλεγόμενο κτίριο για να σώσει τη ζωή γυναίκας που κρεμόταν από παράθυρο - Εικόνα 3

Ο Pyae είπε: “Άκουσα τους ανθρώπους να φωνάζουν ‘Πάω να πηδήσω, θα πάω να πηδήσω,’ έτσι, ανέβηκα κι εγώ για να βοηθήσω.”

Ο Pyae – ο οποίος έχει πάρει πλέον το όνομα «Spider-Man» για τον ηρωισμό του – είπε ότι δεν μπορούσε να αφήσει τη γυναίκα να χαθεί στη φωτιά.

Άντρας αληθινός «Spider-Man» σκαρφαλώνει σε φλεγόμενο κτίριο για να σώσει τη ζωή γυναίκας που κρεμόταν από παράθυρο - Εικόνα 4

Πρόσθεσε: “Δεν μπορούσα να περιμένω την πυροσβεστική. Η ζωή της γυναίκας ήταν σε κίνδυνο. Απλώς έκανα ό,τι μπορούσα για να τη σώσω.”

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία της περιοχής δήλωσε ότι η πυρκαγιά έσβησε περίπου δέκα λεπτά μετά την άφιξη των πυροσβεστών στο σημείο και πως ευτυχώς, δεν τραυματίστηκε κανείς.

Πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ