Άντρας που συνθλίφτηκε ανάμεσα σε 2 φορτηγά, βγαίνει από τα συντρίμμια μόνο με μια γρατζουνιά και τρελαίνει τους γιατρούς.

Στο Όρεγκον χιονίζει συνέχεια. Και μπορεί οι περισσότεροι κάτοικοι να είναι καλά εξοικειωμένοι με τις χιονοπτώσεις, το να κινείσαι όμως σε έναν πολυσύχναστο αυτοκινητόδρομο με κακές καιρικές συνθήκες είναι πάντα μια επικίνδυνη υπόθεση.

Πρόσφατα, ο Kaleb Whitby βρέθηκε παγιδευμένος ανάμεσα σε δύο φορτηγά, να προσεύχεται για ένα θαύμα.

Ο Whitby ήταν στο δρόμο στις πέντε το πρωί, προσπαθώντας να οδηγήσει μέσα από την πυκνή ομίχλη, όταν είδε κάτι ξαφνικά μπροστά του. Ένα φορτηγό είχε κοκαλώσει, και ο Whitby δεν μπόρεσε να αποφύγει τη σύγκρουση. Χτύπησε πάνω στο ρυμουλκούμενο, μη μπορώντας μετά να ξεκολλήσει το όχημά του.

Προσπάθησε να παραμείνει ψύχραιμος, αλλά η ατυχία του δεν τελειώνει εδώ.

Άντρας που συνθλίφτηκε ανάμεσα σε 2 φορτηγά, βγαίνει από τα συντρίμμια μόνο με μια γρατζουνιά και τρελαίνει τους γιατρούς. - Εικόνα1

Ένα δεύτερο φορτηγό ερχόταν από πίσω του και τον χτύπησε, έτσι, βρέθηκε στριμωγμένος ανάμεσα σε δυο μεγάλα φορτηγά. “Το μόνο που έκανα ήταν να προσευχηθώ. Έλεγα ‘δεν μπορεί να ‘χει έρθει η ώρα μου’ και ήλπιζα πως όλα θα πήγαιναν καλά,” δήλωσε ο Whitby.

Άντρας που συνθλίφτηκε ανάμεσα σε 2 φορτηγά, βγαίνει από τα συντρίμμια μόνο με μια γρατζουνιά και τρελαίνει τους γιατρούς. - Εικόνα2

Ως εκ θαύματος, το μόνο μέρος του οχήματος που δεν συνθλίφθηκε, ήταν το κάθισμα του οδηγού. Ο Whitby περίμενε στο μεταλλικό του κουκούλι, μέχρι να τον απελευθερώσει το προσωπικό έκτακτης ανάγκης. Όλοι έμειναν έκπληκτοι όταν είδαν πως όχι μόνο επέζησε από το τραγικό αυτό ατύχημα, αλλά το μόνο που έπαθε ήταν μια μικρή γρατσουνιά πάνω από το μάτι του. Τον πήγαν στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους, αλλά τον άφησαν να φύγει λίγη ώρα μετά.

Όταν ρωτήθηκε για την απίστευτη κατάστασή του, ο Whitby απλά είπε, “Ευχαριστώ τον Θεό που είμαι ζωντανός.”

Άντρας που συνθλίφτηκε ανάμεσα σε 2 φορτηγά, βγαίνει από τα συντρίμμια μόνο με μια γρατζουνιά και τρελαίνει τους γιατρούς. - Εικόνα3

Συνολικά, 11 άτομα τραυματίστηκαν σοβαρά και μεταφέρθηκαν στο κοντινό νοσοκομείο, όπου νοσηλεύονται. Γενικά, η αστυνομία του Όρεγκον εκτιμά ότι περίπου 100 άτομα ενεπλάκησαν στο συγκεκριμένο ατύχημα.

Άντρας που συνθλίφτηκε ανάμεσα σε 2 φορτηγά, βγαίνει από τα συντρίμμια μόνο με μια γρατζουνιά και τρελαίνει τους γιατρούς. - Εικόνα4

Το να γλιτώσει κάποιος από ένα τόσο σοβαρό ατύχημα, και μάλιστα χωρίς κανέναν τραυματισμό, είναι πραγματικά θαύμα!

Πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ