Απαράδεκτο σχόλιο Ψωμιάδη: «Καταγγέλεις κακοποίηση 20 χρόνια μετά; Αν δεν γούσταρες να το έλεγες τότε»

Έντονες αντιδράσεις προκλήθηκαν από τις δηλώσεις που έκανε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης στην εκπομπή «Πρωινό» σχολιάζοντας τις καταγγελίες που έχουν γίνει και το κίνημα metoo.

Τι δήλωσε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης

Για τον ασκό του Αιόλου που έχει ανοίξει με τις καταγγελίες τόσο από τον χώρο του αθλητισμού, όσο και από τον χώρο της υποκριτικής τοποθετήθηκε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, προκαλώντας την έντονη αντίδραση της Φαίης Σκορδά.

Ο ίδιος χαρακτηριστικά δήλωσε: «Εγώ είμαι αντίθετος με όλο αυτό. Μετά από 20 χρόνια; Αν δεν γούσταρες, να διαφωνούσες τότε. Έκανες τη δουλειά σου τότε και τώρα πας να βγεις στην τηλεόραση να σε ξαναθυμηθούν. Κατηγορούν τον Πέτρο Φιλιππίδη δημόσια όλη η Ελλάδα, αν αύριο βγει αθώος ποιος θα τον αποκαταστήσει; Διαφωνώ με όλα αυτά».

Η απάντηση της Φαίης Σκορδά στις δηλώσεις του Παναγιώτη Ψωμιάδη

«Είναι ένας σύζυγος, ένας πατέρας ενός κοριτσιού, οπότε εγώ περιμένω να το πάρει πίσω. Δεν τον αντιμετωπίζεις σαν πολιτικό, αλλά σαν άνθρωπο. Είναι ένας μπαμπάς ενός κοριτσιού. Δεν μπορεί να σκέφτεται με αυτόν τον τρόπο. Τέλος! Το να σχολιάσω έντονα το κομμάτι αυτό, δεν θα το κάνω. Δεν θέλω τοποθετήσεις τηλεοπτικά να παρερμηνεύονται και για να κάνεις ένα ξέσπασμα. Είμαι αντίθετη στην τοποθέτησή του» δήλωσε με έντονο τρόπο η παρουσιάστρια Φαίη Σκορδά.

Πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ