Απίστευτο: Ο Πάνος Καμμένος έριχνε στεφάνι στα Ιμια και από πάνω πετούσαν δύο τουρκικά F-16 [εικόνες]

Νέα απίστευτη πρόκληση των Τούρκων στο Αιγαίο σήμερα το πρωί. 

Την ώρα που ο υπουργός Εθνικής Αμυνας πετούσε πάνω από τα Ιμια για να τιμήσει τη μνήμη των τριών ηρώων αξιωματικών του Πολεμικού Ναυτικού που έχασαν τη ζωή τους εκεί πριν από 20 χρόνια, δύο τουρκικά μαχητικά αεροσκάφη πετούσαν πάνω από την Καλόλιμνο.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας, στις 10:45 το πρωί της Πέμπτης «ένα ζεύγος τουρκικών F-16 εισήλθε στο FIR Αθηνών και πραγματοποίησε υπέρπτηση άνωθεν της νήσου Καλολίμνου σε ύψος 26.000 ποδών».

Τα τουρκικά F-16 παρέμειναν σε ελληνικό εναέριο χώρο για περίπου ένα λεπτό και στις 10:46 εξήλθαν του FIR Αθηνών. Σύμφωνα με το ΓΕΕΘΑ τα τουρκικά μαχητικά «αναγνωρίστηκαν σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες και κατά την πάγια πρακτική».

Την ίδια ώρα ο Πάνος Καμμένος πετούσε με ελικόπτερο πάνω από τα Ιμια και έριχνε στη θάλασσα στεφάνι στη μνήμη των τριών αξιωματικών που επέβαιναν στο ελικόπτερο Agusta Bell 212 και έχασαν τη ζωή τους όταν το ελικόπτερο «ΠΝ 21» κατέπεσε στα Ίμια, την Τετάρτη 31 Ιανουαρίου του 1996.

Μάλιστα, συνεργάτης του υπουργού Εθνικής Άμυνας ανάρτησε στο Twitter και σχετικές φωτογραφίες γράφοντας «Τιμή και Δόξα στους Ήρωες. ΑΘΑΝΑΤΟΙ».

 

 

Πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ