Απίστευτο το πόσο αδυνάτισε η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου! Και ελπίζουμε να μην είναι… ρετούς

Απόλυτα συμβιβασμένη με τη μοναξιά της είναι η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, η οποία πλέον ζει μόνη στο σπίτι, αφού η μοναχοκόρη της, Μαρία έχει εδώ και καιρό «ανοίξει» τα φτερά της Και η λατρεμένη «Ζουμπουλία» απολαμβάνει τη μοναξιά, νιώθει καλά με τον εαυτό της, ενώ βρίσκεται και στην καλύτερη φάση της ζωής της. Έχοντας χάσει αρκετά κιλά, η ηθοποιός ειναι πιο όμορφη και ανανεωμένη από ποτέ και πραγματικά μάς εξέπληξε η εντυπωσιακή αλλαγή στην εμφάνιση της, όταν την είδαμε να ποζάρει στο περιοδικό Omikron.

Η Κωνσταντινίδου, μεταξύ άλλων, μίλησε στο περιοδικό και για τον πρώην σύζυγό της, Ταξιάρχη Χάνο με ιδιαίτερα συγκινητικά λόγια.

«ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΗΤΑΝ Ο ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ. ΔΕΝ ΜΕ ΚΑΘΟΡΙΣΕ ΜΟΝΟ ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΩΣ ΗΘΟΠΟΙΟ. ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕ ΝΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΘΩ. ΣΥΖΗΤΟΥΣΑΜΕ ΩΡΕΣ ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ. ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΜΩΣ. ΟΤΑΝ ΧΩΡΙΖΟΥΜΕ, ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΙ ΜΑΣ ΕΝΩΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟ. ΜΑΣ ΕΝΩΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΑΓΑΠΗ, ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΡΩΤΑΣ, ΜΕΓΑΛΟ… ΝΟΙΑΞΙΜΟ. ΕΧΟΥΜΕ ΚΙ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΜΑΖΙ. ΓΙ” ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΧΝΑΜΕ. ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΞΑΝΑΘΥΜΗΘΩ ΤΙ ΑΓΑΠΗΣΑ Σ” ΑΥΤΟΝ. ΚΑΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΤΩΡΑ ΑΓΑΠΩ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΕ ΕΚΑΝΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΞΕΧΩΡΙΣΩ ΤΟΤΕ. ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ. ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΛΛΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. ΔΕΝ ΠΑΥΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΙΚΗ ΜΟΥ. ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ», ΕΞΗΓΗΣΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ…

Απίστευτο το πόσο αδυνάτισε η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου! Και ελπίζουμε να μην είναι… ρετούς - Εικόνα1

Απίστευτο το πόσο αδυνάτισε η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου! Και ελπίζουμε να μην είναι… ρετούς - Εικόνα2

Απίστευτο το πόσο αδυνάτισε η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου! Και ελπίζουμε να μην είναι… ρετούς - Εικόνα3
Πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ