Απίθανο σπίτι-πυραμίδα κερδίζει τις εντυπώσεις!

Έχουμε δει κατά καιρούς, και μέσα από αυτή τη σελίδα, εντυπωσιακά μοντέρνα σπίτια να δεσπόζουν με την παρουσία τους σε διάφορα σημεία του πλανήτη και να εκπλήσσουν με το σχεδιασμό τους. Αλλά ο Μεξικανός αρχιτέκτονας Juan Carlos Ramos ξεπερνά κάθε προηγούμενο με τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό και την έμπνευσή του.

Απίθανο σπίτι-πυραμίδα κερδίζει τις εντυπώσεις! - Εικόνα 2

Ένα μοντέρνο σπίτι σε σχήμα πυραμίδας με μεγάλα γυάλινα ανοίγματα, τα οποία σφραγίζουν τη νύχτα προσφέροντας στους ενοίκους ασφάλεια αλλά και την απαιτούμενη ιδιωτικότητα. Η αλήθεια είναι ότι τα κυριότερα σημεία του σχεδίου είναι οι τέσσερις μεγάλες τριγωνικές προσόψεις εν είδει παραθύρων που επιτρέπουν το φυσικό φως να εισχωρήσει απρόσκοπτα στο σπίτι. Επιπλέον η κατοικία ενσωματώνεται πλήρως στο φυσικό περιβάλλον, ενώ το πολυεπίπεδο εσωτερικό προσφέρει όλες τις ανέσεις στους κατοίκους.

Απίθανο σπίτι-πυραμίδα κερδίζει τις εντυπώσεις! - Εικόνα 3 Απίθανο σπίτι-πυραμίδα κερδίζει τις εντυπώσεις! - Εικόνα 4 Απίθανο σπίτι-πυραμίδα κερδίζει τις εντυπώσεις! - Εικόνα 5 Απίθανο σπίτι-πυραμίδα κερδίζει τις εντυπώσεις! - Εικόνα 6

Πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ