Απομάκρυναν από την 8χρονη την θεία της που την έβαζε να θωπεύεται και την βιντεοσκοπούσε

Προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί στον Ανακριτή Πατρών την ερχόμενη Τρίτη 17 Μαίου, έλαβε η 37χρονη γυναίκα η οποία συνελήφθη με την κατηγορία της κατοχής παιδικού πορνογραφικού υλικού.

Μάλιστα με εντολή Εισαγγελέα, όπως αναφέρουν πληροφορίες του tempo24.gr, απομακρύνεται από την οικογένεια και προσωρινά θα μεταφερθεί στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων Πάτρας.

Όπως αποκάλυψε χθες το tempo24.gr η γυναίκα κατηγορείται πως έβαζε την μόλις 8 χρονών ανιψιά της να χαϊδεύεται σε διάφορα σημεία του σώματός της και την βιντεοσκοπούσε με το κινητό της τηλέφωνο.

Μάλιστα κατά τη σύλληψή της το υλικό εντοπίστηκε στο κινητό της το οποίο και κατασχέθηκε.

Η γυναίκα, όπως αναφέρουν πληροφορίες, υποστηρίζει πως δεν θεώρησε πως έκανε κάτι κακό και πως το έκανε για πλάκα, και ότι σε καμία περίπτωση δεν θα έκανε οτιδήποτε για να βλάψει την ανιψιά της την οποία και αγαπάει πολύ.

Η αποκάλυψη της είδησης έγινε όταν στην Αστυνομία, έφτασαν στοιχεία από κατοίκους της περιοχής που διέμενε η 37χρονη και η ανήλικη ανιψιά της, που έκαναν σαφή αναφορά για την «περίεργη» συμπεριφορά της συλληφθείσας.

Το κοριτσάκι διαμένει πλέον μαζί με την γιαγιά του, βρίσκεται σε καλή κατάσταση, ωστόσο παρακολουθείται από παιδοψυχολόγο.

Πηγή: tempo24.gr

Πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ