Αρνητής νόσησε, τον διασωλήνωσαν και μόλις βγήκε από την εντατική έκανε μήνυση στους γιατρούς που τον έσωσαν

Αρνητής που νοσηλευόταν με κορονοϊό και έδινε μάχη στη ΜΕΘ Πάτρας για να κρατηθεί στη ζωή, με τους γιατρούς να καταβάλουν τον καλύτερό τους εαυτό, συνήλθε και ξεκίνησε τις μηνύσεις.

Συγκεκριμένα, μήνυση σχεδόν σε όλο το προσωπικό του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου, το οποίο ασχολήθηκε με τη νοσηλεία του, κατέθεσε αρνητής με κορονοϊό, ο οποίος κατάφερε να σωθεί, μετά από σκληρή μάχη που έδωσαν οι γιατροί.

Αρνητής με κορονοϊό στην Πάτρα έγινε καλά και μηνύει τους γιατρούς για τους χειρισμούς τους

Όπως αναφέρει το tempo24, ο ασθενής, που νοσηλεύτηκε στο Νοσοκομείο σε πολύ άσχημη κατάσταση, μοίρασε μηνύσεις στους γιατρούς για τον τρόπο με τον οποίο χειρίστηκαν την περίπτωσή του, ενώ κατηγορεί το προσωπικό του νοσοκομείου, διότι του έκαναν τραχειοτομή.

Οι πληροφορίες κάνουν λόγο ότι ο ασθενής αντιμετώπισε σοβαρά προβλήματα μετά την προσβολή του από κορονοϊό, με τη νοσηλεία του να διαρκεί αρκετό διάστημα, καθώς εισήχθη στη ΜΕΘ και διασωληνώθηκε και μάλιστα οι γιατροί κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν ακόμη και την απόφραξη την οποία υπέστη.

Όπως είναι φυσικό, η πράξη αυτή του ασθενή έχει προκαλέσει σοβαρές αντιδράσεις και συναισθήματα οργής στο προσωπικό του νοσοκομείου και μάλιστα αναφέρεται χαρακτηριστικά “εμείς τον σώσαμε και αυτός μας μηνύει”.

Πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ