Ασυνήθιστη παραλία όπου η θάλασσα… εξαφανίζεται!

Έχετε δει ποτέ τη θάλασσα να εξαφανίζεται ως διά μαγείας μπροστά στα μάτια σας; Ένα μοναδικό φαινόμενο που δεν εμφανίζεται πουθενά αλλού στον κόσμο λαμβάνει χώρα στην παραλία Chandipur, στην ανατολική Ινδία. Η θάλασσα υποχωρεί πέντε χιλιόμετρα κάθε μέρα εξαιτίας της παλίρροιας και επανέρχεται στη… θέση της μετά από λίγη ώρα. Η εικόνα είναι σπάνια και συναρπαστική καθώς ο επισκέπτης όχι μόνο μπορεί να δει ένα εξαιρετικό φαινόμενο να λαμβάνει χώρα μπροστά στα μάτια του αλλά έχει τη δυνατότητα να περπατήσει στη θάλασσα και να θαυμάσει το βυθό!

Ασυνήθιστη παραλία όπου η θάλασσα… εξαφανίζεται! - Εικόνα 2

Κοχύλια, κόκκινα καβούρια, βότσαλα και μια μεγάλη βιοποικιλότητα μπορεί κάποιος να δει εδώ, ενώ το περπάτημα στα βαθιά είναι μια μοναδική εμπειρία. H καλύτερη εποχή για να επισκεφθεί κάποιος την περιοχή είναι ο χειμώνας, ειδικότερα μεταξύ Νοεμβρίου και Μαρτίου, οπότε ο καιρός επιτρέπει διαρκείς περιπλανήσεις.

Ασυνήθιστη παραλία όπου η θάλασσα… εξαφανίζεται! - Εικόνα 3 Ασυνήθιστη παραλία όπου η θάλασσα… εξαφανίζεται! - Εικόνα 4 Ασυνήθιστη παραλία όπου η θάλασσα… εξαφανίζεται! - Εικόνα 5 Ασυνήθιστη παραλία όπου η θάλασσα… εξαφανίζεται! - Εικόνα 6 Ασυνήθιστη παραλία όπου η θάλασσα… εξαφανίζεται! - Εικόνα 7

Πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ