Ο άστεγος σκύλος δεν ήξερε ποτέ πώς ήταν ένα ζεστό μπάνιο μέχρι που οι διασώστες αποφάσισαν να την αντιμετωπίσουν σαν βασίλισσα.

pets

Οι ευγενικοί και προσεκτικοί άνθρωποι, οπλίστηκαν με πολλή υπομονή και ηρεμία και την αντιμετώπισαν σαν βασίλισσα.

Τα περισσότερα σκυλιά δεν είναι μεγάλοι λάτρεις του μπάνιου. Θα προτιμούσε να αποφεύγει το πλύσιμο, το λούσιμο και ακόμη και το στέγνωμα. Όταν ένας σκύλος κάνει ένα ζεστό μπάνιο για πρώτη φορά, αυτή η στιγμή μπορεί να είναι μια αξέχαστη ή καθόλου καλή εμπειρία. Για ένα άστεγο σκυλί στην Οκλαχόμα, το πρώτο του μπάνιο έγινε viral.

Ο άστεγος σκύλος δεν ήξερε ποτέ πώς ήταν ένα ζεστό μπάνιο μέχρι που οι διασώστες αποφάσισαν να την αντιμετωπίσουν σαν βασίλισσα. - Εικόνα 2

Η Blossom, ένα φτωχό, αδέσποτο σκυλάκι που ζούσε στη βεράντα ενός εγκαταλελειμμένου σπιτιού, πάλευε να επιβιώσει. Φοβόταν τόσο πολύ τους ανθρώπους που ήταν δύσκολο για τους διασώστες να την πλησιάσουν.

Τελικά κέρδισαν την εμπιστοσύνη της αφού της πρόσφεραν λίγο φαγητό και νερό. Μόλις την συνέλαβαν και την πήγαν στον κτηνίατρο, μια ενδελεχής εξέταση αποκάλυψε ότι η Blossom αντιμετώπιζε σοβαρά δερματικά προβλήματα. Για να ξεκινήσει τη θεραπεία, χρειάστηκε ένα επάξιο μπάνιο.

Στις φωτογραφίες που τραβήχτηκαν κατά το πρώτο μπάνιο της Blossom, μπορείτε να δείτε ότι δεν έχει ιδέα τι της συμβαίνει. Οι ευγενικοί και προσεκτικοί άνθρωποι στο WOOF Pet Rescue στο Woodward της Οκλαχόμα, οπλίστηκαν με πολλή υπομονή και ηρεμία και την αντιμετώπισαν σαν βασίλισσα.

Παρακολουθήστε μέχρι το τέλος, καθώς η Blossom δέχεται μια επίσκεψη από έναν υπέροχο φίλο πριν βγει από το μπάνιο και πάει για ύπνο.

pet-sitting

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ