Αθανασίου για ριάλιτι: «Πόσα χρόνια θα αντέχει το κοινό να βλέπει την προσβολή της ανθρώπινης αξιοπρέπειας;»

Ο διάσημος ηθοποιός Μάριος Αθανασίου έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό 7 Μέρες Tv και αναφέρθηκε στην καθημερινή σειρά που πρωταγωνιστεί.

Στο 7 Μέρες Tv και στην Μαρία Ανδρέου έδωσε συνέντευξη ο Μάριος Αθανασίου κι ανάμεσα σε άλλα, μίλησε για την επιτυχία της σειράς «Άσε μας ρε μαμά». Στη συνέχεια κατακεραύνωσε τα ριάλιτι, αναφέροντας πως προσβάλουν την ανθρώπινη αξιοπρέπεια.

Η δημοσιογράφος του περιοδικού τον ρώτησε πως αντιλαμβάνεται την αποδοχή που απορρέει από τα υψηλά νούμερα τηλεθέασης της σειράς με τον Μάριο Αθανασίου να απαντάει πως αυτό ήταν το ζητούμενο.

“Είναι πολύ σημαντικό για εμάς που έχουμε ξεκινήσει γυρίσματα πριν από το καλοκαίρι να αισθανόμαστε τώρα ότι ο κόπος μας βρήκε ανταπόκριση. Στο Άσε μας ρε μαμά όλοι οι συντελεστές είμαστε πολύ χαρούμενοι για αυτήν την αποδοχή, που είναι μια ευτυχής συγκυρία κι ένα έξτρα κίνητρο για να μοχθήσουμε περισσότερο. Ήταν καιρός να ενισχυθεί και μέσω του ΕΚΟΜΕ η εθνική μυθοπλασία, να δοθούν περισσότερα χρήματα, να ανέβουν το επίπεδο, η ποιότητα και ο ανταγωνισμός στην ψυχαγωγία.”

Όσον αφορά τα ριάλιτι ο Μάριος Αθανασίου έδειξε πως δεν του αρέσουν καθόλου. “Αρκετά με τα ριάλιτι, τους καβγάδες και την βία. Μα, για πόσα χρόνια θα αντέχει το κοινό να βλέπει την προσβολή της ανθρώπινης αξιοπρέπειας όσων συμμετέχουν σε αυτά τα προγράμματα; Τι του προσφέρουν; Γίνεται καλύτερος άνθρωπος; Πλέον, η τηλεόραση έφτασε στο σημείο που δίνει στο κοινό και «φτιαχτά» ριάλιτι, με σενάριο. Με τους συμμετέχοντες να λειτουργούν ως ηθοποιοί”.

Πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ