Αθλητής στον Παναθηναϊκό: Ο γιος του Βασίλη Μπισμπίκη μεγάλωσε και κάνει περήφανους τους γονείς του

Η Κωνσταντίνα Μπεκιάρη περνάει πολύ χρόνο με τον γιο που έχει αποκτήσει με τον Βασίλη Μπισμπίκη και ανεβάζει διαρκώς στιγμιότυπά του.

Παρελθόν αποτελεί η σχέση της με τον Βασίλη Μπισμπίκη για την Κωνσταντίνας Μπεκιάρη. Η πρώην σύζυγός του χαράζει μια νέα πορεία μακριά από τον ηθοποιό, ενώ έχει στο πλάι της το γιο της, Μιχάλη.

Μετά τα δημοσιεύματα με κοινές φωτογραφίες του Βασίλη Μπισμπίκη με τη Δέσποινα Βανδή, η Κωνσταντίνα Μπεκιάρη αποφάσισε να αποκτήσει έναν πιο ενεργό ρόλο στα social media και πιο συγκεκριμένα στο Instagram.

Η ίδια μέσα από δημοσιεύσεις φαίνεται πως απολαμβάνει το χρόνο που περνά με το γιο της, ενώ αποκάλυψε πως παραιτήθηκε από τη δουλειά της και ανοίγει τη δική της επιχείρηση. Μεγάλες αλλαγές για την πρώην σύζυγό του ηθοποιού.

Αυτή τη φορά η Κωνσταντίνα Μπεκιάρη δημοσίευσε ένα βίντεο με τον 8χρονο γιο της Μιχάλη να παίζει μπάσκετ στην ομάδα του Παναθηναϊκού. Σημειώνεται πως ο μικρός είχε να μοιάσει, καθώς και ο ηθοποιός Βασίλης Μπισμπίκης είναι «τρελός» για το τριφύλλι.

Δείτε την ανάρτησή της

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Constantina Bekiari (@constantinabekiari)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ