Αυτά είναι τα παπούτσια που παίρνουν τη θέση των Σταν Σμιθ

Mπορεί η τιμή τους να είναι λιγάκι απαγορευτική, αλλά τα καινούρια αθλητικά του ισπανικού οίκου Balenciaga είναι άσχημα γιατί η μόδα φέτος το επιβάλλει.

Κοστίζουν 595 δολάρια και πολλοί τα έχουν ήδη στη ντουλάπα τους και είναι δύσκολα κάποιος να τα βρει να τα αγοράσει. To όνομά τους; Triple S και σύμφωνα με τους ειδικούς είναι τα αθλητικά που θα αντικαταστήσουν τα stan smith, με τα οποία είχε γίνει ιδιαίτερος χαμός τα τελευταία χρόνια.

Αυτά είναι τα παπούτσια που παίρνουν τη θέση των Σταν Σμιθ - Εικόνα 1

Τα συγκεκριμένα παπούτσια κυκλοφορούν σε πολλά σχέδια και χρώματα και συνδυάζονται πολύ εύκολα με πολλά ρούχα και στην εβδομάδα μόδας τους Παρισιού έκλεψαν τα βλέμματα.

Αυτά είναι τα παπούτσια που παίρνουν τη θέση των Σταν Σμιθ - Εικόνα 2

Λόγω του όγκου τους δεν φοριούνται τόσο εύκολα σε βραδινές εμφανίσεις, εκτός κι αν επιλέξετε το λευκό σχέδιο, που είναι και ένα από τα αγαπημένα μας.

Αυτά είναι τα παπούτσια που παίρνουν τη θέση των Σταν Σμιθ - Εικόνα 3

Αυτά είναι τα παπούτσια που παίρνουν τη θέση των Σταν Σμιθ - Εικόνα 4 Αυτά είναι τα παπούτσια που παίρνουν τη θέση των Σταν Σμιθ - Εικόνα 5 Αυτά είναι τα παπούτσια που παίρνουν τη θέση των Σταν Σμιθ - Εικόνα 6 Αυτά είναι τα παπούτσια που παίρνουν τη θέση των Σταν Σμιθ - Εικόνα 7 Αυτά είναι τα παπούτσια που παίρνουν τη θέση των Σταν Σμιθ - Εικόνα 8

Αυτά είναι τα παπούτσια που παίρνουν τη θέση των Σταν Σμιθ - Εικόνα 9 Αυτά είναι τα παπούτσια που παίρνουν τη θέση των Σταν Σμιθ - Εικόνα 10 Αυτά είναι τα παπούτσια που παίρνουν τη θέση των Σταν Σμιθ - Εικόνα 11

[highsnobiety]

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ