Αuτά συμβαίνουν όταν επιλέγετε την καλύτερη σας φίλη ως κουμπάρα για το γάμο σας

Μια κουμπάρα έχει διάφορα σημαντικά καθήκοντα για να εκπληρώσει. Κυρίως βρίσκεται εκεί για να προσφέρει πρακτική και συναισθηματική υποστήριξη στη νύφη. Μπορεί επίσης να βοηθήσει με το πέπλο, το μπουκέτο της και οτιδήποτε άλλο χρειαστεί.

Αλλά το πιο σημαντικό πράγμα που πρέπει να κάνει η κουμπάρα είναι ότι σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να κλέψει την παράσταση στην ξεχωριστή αυτή μέρα της νύφης, αλλά όπως βλέπετε από αυτές τις εικόνες που διαδραματίστηκαν σε ένα γάμο στην Αλμπέρτα του Καναδά, κανείς δεν το είπε αυτό στην Sharilyn Wester!

Η φωτογράφος γάμου, Ashley Hempel, ζήτησε από την Sharilyn να βοηθήσει την νύφη με το πέπλο στην φωτογράφηση του ζευγαριού, αλλά η κουμπάρα αποφάσισε να πάει τα καθήκοντά της σε άλλο επίπεδο δημιουργώντας μια σειρά από ξεκαρδιστικές εικόνες. “Ο γαμπρός δεν είχε ιδέα τι αποφασίσαμε να κάνουμε”, δήλωσε η Sharilyn, “αλλά μόλις αρχίσαμε να φερόμαστε τρελά, μπήκε και αυτός στο πνεύμα και γελούσε”.

Η φωτογράφος του γάμου, ζήτησε από την Sharilyn να βοηθήσει την νύφη με το πέπλο στην φωτογράφηση του ζευγαριού.

Αλλά αποφάσισε να πάει τα καθήκοντα της στο επόμενο επίπεδο κάνοντας το γάμο της φίλης της ακόμα πιο αξέχαστο.

“Ο γαμπρός δεν είχε ιδέα τι αποφασίσαμε να κάνουμε”, δήλωσε η Sharilyn, “αλλά μόλις αρχίσαμε να φερόμαστε τρελά, μπήκε και αυτός στο πνεύμα και γελούσε”.

Μερικοί άνθρωποι έσπευσαν να εκφράσουν τις αρνητικές τους απόψεις

However, the bride herself revealed that the joke had been planned for a long time

Οι περισσότεροι άνθρωποι θεώρησαν ότι οι φωτογραφίες ήταν ξεκαρδιστικές

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ