Αυτό είναι το πιο hot κούρεμα του χειμώνα που έρχεται!

 

Λέγεται swag και έρχεται να ανανεώσει το beauty look σου εν όψει του χειμώνα που πλησιάζει.

Είχαμε το καρέ (bob), του οποίου τη θέση πήρε το μακρύ καρέ ή lob (long bob) και τώρα ένα νέο κούρεμα κάνει την δυναμική εμφάνισή του, το swag. Μάλλον δε το θέσαμε σωστά, δεν έκανε τώρα την εμφάνισή του, αλλά τώρα αναμένεται να κάνει το μεγάλο bam με ολοένα και περισσότερες γυναίκες να το ζητούν από τους εκάστοτε κομμωτές τους.

Τι είναι όμως το swag; Το όνομά του προκύπτει από την ένωση της λέξης Shag, τα ατημέλητα και φιλαρισμένα μαλλιά, και της λέξης Swing, που σημαίνει κίνηση. Swag= swingy shag= ατημέλητα φιλαρισμένα μαλλιά με κίνηση.

Με άλλα λόγια το Swag συνδυάζει τις εξής τάσεις: το lob σε layers, τα beachy hair και τις messy αφέλειες στο ύψος των ζυγωματικών.

Το εν λόγω look ενδείκνυται για όλες τις γυναίκες, καθώς οι αφέλειες σε αυτό το ύφος «λεπταίνουν» το πρόσωπο ενώ ο ελαφρώς ανάλαφρος χαρακτήρας του «κρύβει» χρόνια. Παράλληλα, το έντονο φιλάρισμα που χαρακτηρίζει το κούρεμα αυτό προσφέρει απλόχερα όγκο στα μαλλιά σου και μια ανέμελη διάθεση, που προσθέτει έξτρα πόντους coolness σε κάθε εμφάνιση.

Πώς τα διαμορφώνεις; Το styling του swag είναι πολύ πιο εύκολο από ότι νομίζεις καθώς σε αναγκάζει να αποφύγεις οτιδήποτε στημένο. Για όσες έχουν ήδη ελαφρώς σπαστά μαλλιά, αποτελεί η ιδανική επιλογή, ενώ για τις υπόλοιπες συμβουλεύουμε τα εξής: – Λούσε τα μαλλιά σου με ένα σαμπουάν για όγκο

Αυτό είναι το πιο hot κούρεμα του χειμώνα που έρχεται! - Εικόνα1

Στην οικογένεια του Supersoft προστίθεται ένα νέο σαμπουάν για τη φροντίδα των μαλλιών σας – το Supersoft Power Volume 24h! Η μοναδική του σύνθεση με Mineral-Colagen Complex μεταμορφώνει αμέσως τα λεπτά και αδύναμα μαλλιά, δίνοντας τους έως και 90% περισσότερο όγκο, που διαρκεί έως και 24 ώρες! Θα το βρεις στην τιμή των 2.50 ευρώ

– Στέγνωσέ τα 3/4 αυτών και έπειτα πέρασε λίγη ποσότητα αφρού σε όλη την επιφάνεια

– Με ένα χοντρό ψαλίδι, πιάσε χοντρές τούφες και ζέστανε την καθεμία για μισό λεπτό, καθώς δεν θέλεις το αποτέλεσμα να είναι βαρύ και υπερβολικά στημένο.

– Ολοκλήρωσε με ένα σπρέι που θα κρατήσει μακρυά το φριζάρισμα

Πάρε ιδέες για το πιο hot κούρεμα του χειμώνα από τις φωτογραφίες που συγκέντρωσε για εσένα το fanpage.gr:

Αυτό είναι το πιο hot κούρεμα του χειμώνα που έρχεται! - Εικόνα2

Αυτό είναι το πιο hot κούρεμα του χειμώνα που έρχεται! - Εικόνα3

Αυτό είναι το πιο hot κούρεμα του χειμώνα που έρχεται! - Εικόνα4

Αυτό είναι το πιο hot κούρεμα του χειμώνα που έρχεται! - Εικόνα5

Αυτό είναι το πιο hot κούρεμα του χειμώνα που έρχεται! - Εικόνα6

Αυτό είναι το πιο hot κούρεμα του χειμώνα που έρχεται! - Εικόνα7

Αυτό είναι το πιο hot κούρεμα του χειμώνα που έρχεται! - Εικόνα8
Πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ