Αυτό είναι το πλυντήριο πιάτων του μέλλοντος! (pics)

Η γνωστή εταιρία Briva δημιούργησε ένα πλυντήριο πιάτων που όπως φαίνεται είναι το επόμενο Big Thing στην κατηγορία των πλυντηρίων πιάτων.

Πρόκειται για ένα πλυντήριο που τοποθετείται στο νεροχύτη σας και μπορείτε όποτε θέλετε να το μετακινείτε ώστε να χρησιμοποιείτε και πάλι τους δύο νεροχύτες όπως κάνατε προηγουμένως. Το πλυντήριο όταν είναι κλειστό χρησιμεύει και ως πάγκος ενώ ξοδεύει 20% λιγότερο νερό από ένα συνηθισμένο πλυντήριο.

Αυτό είναι το πλυντήριο πιάτων του μέλλοντος! (pics) - Εικόνα1 Αυτό είναι το νέο πλυντήριο πιάτων που μπαίνει στον νεροχύτη σας!

Κάθε πλύση στο συγκεκριμένο πλυντήριο διαρκεί μόνο 18 λεπτά με έξτρα ζεστό νερό για δύσκολους λεκέδες ή 30 λεπτά για μια απλή πλύση. Στο τέλος κάθε πλυσίματος, η πόρτα του πλυντηρίου ανοίγει αυτόματα γι’αυτό φροντίστε να μην έχετε τοποθετήσει τίποτα πάνω στην πόρτα και εκτοξευθεί προς πάσα κατεύθυνση.

Το πλυντήριο διαθέτει μια έξτρα επιλογή ώστε να πλένονται τα πιάτα σας στους 71 βαθμούς Κελσίου καθαρίζοντας σε βάθος κάθε βρωμιά. Επίσης υπάρχει κύκλος των 2 λεπτών ώστε να πλένετε μπολ και φλιτζάνια τα οποία δεν είναι πολύ βρώμικα και θέλουν απλά ένα ξέπλυμα.

Αυτό είναι το πλυντήριο πιάτων του μέλλοντος! (pics) - Εικόνα2 Πρόκειται για μια πολύ λειτουργική συσκευή που διαθέτει πολλά προγράμματα για κάθε είδους πλύση και κοστίζει 1627 ευρώ.

Το μόνο αρνητικό του είναι η τιμή του. Το Kitchen Aid πλυντήριο της Briva κοστίζει 1627 ευρώ. Αν αποφασίσετε να το πάρετε να ξέρετε πως θα κάνετε οικονομία χρησιμοποιώντας το και απόσβεση σε βάθος χρόνου.
Πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ