Αυτό το μικρό αγόpι έπαιξε σε μία σκηνή του «Τιτανικού» -Δείτε πόσα χρήματα βγάζει σήμερα από το ρόλο

Είναι μία από τις κλασικές ταινίες του κινηματογράφου. Ολοι την έχουν δει και όλοι έχουν την απορία γιατί η Ρόουζ δεν έκανε στην άκρη για να σωθεί και ο Τζακ.

Ο Τιτανικός είναι μία από εκείνες της ταινίες που όσες φορές και να την δει κάποιος συγκινείται στο τέλος και ζει από την αρχή τον έpωτα του αταίριαστου ταξικά ζευγαριού.

Μια αμερικανική δραματική, αισθηματική ταινία εποχής, παραγωγής 1997 σε σενάριο και σκηνοθεσία του Τζέιμς Κάμερον, βασισμένη στο διασημότερο ναυάγιο όλων των εποχών, αυτό του υπερωκεάνιου  που βυθίστηκε στις 14 Απριλίου 1912.

Χρηματοδοτήθηκε από την 20th Century Fox και την Paramount Pictures και μέχρι τότε ήταν η πιο ακριβή παραγωγή που έγινε ποτέ με προϋπολογισμό 200 εκατομμύρια δολάρια.

Ενα μικρό αγόpι, ο ηθοποιός Reece Thompson, έπαιξε σε μία μόλις σκηνή και η αμοιβή του έφτασε τα 30.000 δολάρια.

Αυτό το μικρό αγόρι έπαιξε σε μία σκηνή του «Τιτανικού» -Δείτε πόσα χρήματα βγάζει σήμερα από το ρόλο - Εικόνα 2

O 29χρονος ηθοποιός ακόμα και σήμερα κερδίζει χρήματα από αυτόν τον ρόλο και όπως σημείωσε βγάζει 100 με 300 δολάρια τον χρόνο.

Δείτε πως είναι σήμερα ο ηθοποιός:

Αυτό το μικρό αγόρι έπαιξε σε μία σκηνή του «Τιτανικού» -Δείτε πόσα χρήματα βγάζει σήμερα από το ρόλο - Εικόνα 3

Η ταινία προτάθηκε για 14 Όσκαρ κερδίζοντας 11, μεταξύ των οποίων Καλύτερης Ταινίας και Σκηνοθεσίας, και έγινε η μεγαλύτερη εισπρακτική επιτυχία όλων των εποχών με συνολικές εισπράξεις 1,8 δισεκατομμύριο δολάρια.

Στις 4 Απριλίου 2012 η ταινία επανακυκλοφόρησε σε μορφή 3D για τον εορτασμό 100 χρόνων από τη βύθιση του πλοίου. Η επανακυκλοφορία της ταινίας απέφερε 343,6 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως, ανεβάζοντας τις συνολικές εισπράξεις στα 2,1 δισεκατομμύρια δολάρια και έγινε η δεύτερη ταινία στην ιστορία του κινηματογράφου που ξεπέρασε τα 2 δισεκατομμύρια δολάρια σε εισπράξεις πίσω από το Avatar.

Πηγή: bovary.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ