Αυτό το ζευγάρι, αντί να ξοδέψει χρήματα για έναν μεγάλο γάμο, είχε μία έξυπνη και πρωτότυπη ιδέα…

 

Αυτοί είναι οι Brett και Amelia Irwin οποίοι ζουν στο Johannesburg, στη Νότια Αφρική. Παντρεύτηκαν το 2015.

Αυτό το ζευγάρι, αντί να ξοδέψει χρήματα για έναν μεγάλο γάμο, είχε μία έξυπνη και πρωτότυπη ιδέα… - Εικόνα1

Αλλά ο γάμος τους ήταν λίγο διαφορετικός από όλους τους άλλους. Κι αυτό γιατί έκαναν 8 διαφορετικούς γάμους σε 8 διαφορετικές χώρες.

Αυτό το ζευγάρι, αντί να ξοδέψει χρήματα για έναν μεγάλο γάμο, είχε μία έξυπνη και πρωτότυπη ιδέα… - Εικόνα2

Αρχικά σχεδίαζαν να κάνουν έναν μεγάλο γάμο στην Νότια Αφρική, αλλά όταν ο αδερφός του Brett ανακοίνωσε ότι θα παντρευόταν τον ίδιο χρόνο, αποφάσισαν να ταξιδέψουν σε διάφορα μέρη και να κάνουν 8 ξεχωριστές τελετές.

Έτσι, αποφάσισαν να πάρουν άδεια για ένα μήνα και να παντρευτούν σε διάφορες χώρες, ξεκινώντας από την Μεγάλη Βρετανία, την πατρίδα της Amelia, και καταλήγοντας στην Νότια Αφρική, όπου ολοκλήρωσαν το ταξίδι τους στον γάμο του αδερφού του Brett.

Αυτό το ζευγάρι, αντί να ξοδέψει χρήματα για έναν μεγάλο γάμο, είχε μία έξυπνη και πρωτότυπη ιδέα… - Εικόνα3

«Καλέσαμε όποιον ήθελε να έρθει και όλοι είχαν την ευκαιρία να παραβρεθούν σε ένα γάμο», είπε η Amelia.

«Βγάλαμε απίθανες φωτογραφίες, ξοδέψαμε τα χρήματα του γάμου μας σε κάτι μόνο για εμάς. Φαινόταν τέλειο – η απάντηση σε όλα τα προβλήματα μας. Δεν πληρώσαμε για να φάνε, να πιούνε και να χορέψουν οι άλλοι – απλά ξοδέψαμε τα χρήματα του γάμου μας για εμάς και ταξιδέψαμε στον κόσμο! Αυτοί που ήθελαν, μπορούσαν να έρθουν.»

Παντρεύτηκαν στην Ινδία, στην Κίνα, στο Νεπάλ, στον Μαυρίκιο, στο Παρίσι, στην Αγγλία και στην Νότια Αφρική. Ο μόνος που παραβρέθηκε σε όλους τους γάμους ήταν ο 5χρονος γιος τους.

Αυτό το ζευγάρι, αντί να ξοδέψει χρήματα για έναν μεγάλο γάμο, είχε μία έξυπνη και πρωτότυπη ιδέα… - Εικόνα4

«Ξεκινήσαμε από το Παρίσι και σχεδιάζαμε να πάμε στην Ρωσία», είπε η Amelia, «αλλά μετά ήθελα πολύ να δω τον Υπερσιβηρικό, οποίος περνάει από το Ιρκουτσκ, την Μογγολία και καταλήγει το Πεκίνο, από όπου μπορείς να πας στο Σινικό Τοίχος. Θέλαμε και οι δύο να πάμε στην Ινδία. Πετάξαμε και στο Νεπάλ. Πήγαμε από εκεί στο Νέο Δελχί και μετά οδικώς στην Agra για να δούμε το Taj Mahal και μετά πετάξαμε στην Βομβάη όπου μείναμε δύο βράδια πριν πάμε στον Μαυρίκιο.»

Οι γονείς της Amelia ήταν στους γάμους τους στην Αγγλία και την Γαλλία, ενώ οι γονείς του Brett πήγαν μαζί τους στην Κίνα, στον Μαυρίκιο και την Νότια Αφρική.

Αυτό το ζευγάρι, αντί να ξοδέψει χρήματα για έναν μεγάλο γάμο, είχε μία έξυπνη και πρωτότυπη ιδέα… - Εικόνα5

«Και οι δύο μας υποστήριξαν πραγματικά», είπε η Amelia, «αν και οι γονείς μου πίστευαν ότι ήμασταν λίγο τρελοί, ειδικά επειδή κουβάλησα 8 διαφορετικά νυφικά σε όλο τον κόσμο.» Η Amelia είπε ότι το ταξίδι κόστισε περίπου 13.000 ευρώ, «άρα λιγότερα από τον μέσο γάμο».

Αυτό το ζευγάρι, αντί να ξοδέψει χρήματα για έναν μεγάλο γάμο, είχε μία έξυπνη και πρωτότυπη ιδέα… - Εικόνα6

Η Amelia είπε ότι ακόμα και όταν επέστρεψαν σπίτι δεν έκαναν παραδοσιακό γάμο. «Ζούμε για να ταξιδεύουμε και θα προτιμούσα να ξοδέψω τα χρήματα για ένα ταξίδι παρά για ένα γλέντι μιας ημέρας», είπε.

Αυτό το ζευγάρι, αντί να ξοδέψει χρήματα για έναν μεγάλο γάμο, είχε μία έξυπνη και πρωτότυπη ιδέα… - Εικόνα7

 
Πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ