«Αυτοί με τα παρδαλά τα ρούχα…» – Ο Αλέξης Κούγιας απαντά πρώτη φορά για το περιβόητο ζειμπέκικό του (βίντεο)

Στην εκπομπή “Super Κατερίνα” μίλησε το πρωί της Τρίτης 4/4 ο Αλέξης Κούγιας και μάλιστα μεταξύ άλλων αναφέρθηκε για πρώτη φορά στο.. περιβόητο ζεϊμπέκικο που χόρεψε στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται ο Νίκος Μακρόπουλος.

Φυσικά, το εν λόγω βίντεο μέσα σε μερικές κιόλας ώρες έγινε viral και δεν έμεινε διόλου απαρατήρητο και ασχολίαστο. Μετά λοιπόν τον όλον αυτόν ντόρο, ο γνωστός ποινικολόγος θέλησε να δώσει την δική του απάντηση, μιας και σπανίως τον βλέπουμε σε τέτοιες προσωπικές στιγμές.

Η απάντηση του Αλέξη Κούγια το ζειμπέκικό του

«Μου αρέσουν τα μπουζούκια και το ξέρει όλος ο κόσμος, γιατί είμαστε λαϊκοί άνθρωποι. Δεν μπορούμε να ξεχάσουμε τις καταγωγές μας ούτε μπορούμε να αλλάξουμε τον τρόπο με τον οποίο εμείς διασκεδάζουμε. Εμένα δεν μου αρέσουν οι νεαροί τραγουδιστές που έχουν κάνει τα μπουζούκια ντίσκο. Ούτε καν σκέφτομαι να πάω να τους ακούσω. Αυτοί με τα παρδαλά τα ρούχα, χοροπηδώντας στην αίθουσα, με χορευτικά, όπου οι περισσότεροι είναι και άφωνοι.

Είχα πάρα πολύ καιρό να χορέψω. Μου αρέσει πάρα πολύ ο Μακρόπουλος. Ζεϊμπέκικο της καρδιάς ήταν, είχα στενοχώριες τα τελευταία χρόνια και δεν είχα χορέψει καθόλου και μάλιστα είχα πει ότι θα χορέψω στον γάμο της κόρης μου. Το ίδιο είχα χορέψει πριν από το ατύχημα των Τεμπών. Ο Μακρόπουλος το ξέρει ότι μου αρέσει αυτό το τραγούδι και μάλιστα κατέβασε όλο τον κόσμο από την πίστα και με τράβηξε από το χέρι πάνω. Και το χόρεψα και το τραγούδησα όλο με τον Μακρόπουλο αγκαλιά. Οι στίχοι σημαίνουν πολλά. Το ευχαριστήθηκα και περισσότερο το ευχαριστήθηκαν τα παιδιά μου γιατί θέλω να πάρουν τις ίδιες αρχές, δηλαδή όχι τα τραγούδια τα ιμιτασιόν που είναι αντιγραφή από τη Μέση Ανατολή», είπε ο Αλέξης Κούγιας.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ