Αυτός είναι ο 46χρονος που κατηγορείται ότι βιάζε τη θετή του κόρη επί δύο χρόνια

Επικαιρότητα

Μετά από σχετική διάταξη του εισαγγελέα πρωτοδικών Ηρακλείου

Στη δημοσιότητα δόθηκαν μετά από σχετική διάταξη του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηρακλείου τα στοιχεία ταυτότητας καθώς και φωτογραφίες του 46χρονου άνδρα, o οποίος εμπλέκεται σε ποινική υπόθεση κατά ανηλίκων.

Πρόκειται για τον Γιακουμάκη Εμμανουήλ του Μιχαήλ  και της Μαρίας που γεννήθηκε το 1976 στο Ηράκλειο. Ο 46χρονος κατηγορείται ότι επί δύο χρόνια κακοποιούσε σεξουαλικά την θετή του κόρη. Σε βάρος του άνδρα ασκήθηκαν ποινικές διώξεις για βιασμό και κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια, με τον ίδιο να αρνείται σθεναρά την εμπλοκή του στην υπόθεση.

Αυτός είναι ο 46χρονος που κατηγορείται ότι βιάζε τη θετή του κόρη επί δύο χρόνια - Εικόνα 1

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με το Β΄ Αστυνομικό Τμήμα Ηρακλείου  τηλεφωνικά στους αριθμούς 2810-722232 και 2810-722236 , για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Αυτός είναι ο 46χρονος που κατηγορείται ότι βιάζε τη θετή του κόρη επί δύο χρόνια - Εικόνα 2

Επισημαίνεται ότι η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση είναι χρονικής διάρκειας μέχρι την 05-11-2022, σύμφωνα με την Εισαγγελική Διάταξη. Πέραν του χρονικού αυτού ορίου δεν επιτρέπεται και αντίκειται στο νόμο, η διατήρηση ή/και αναπαραγωγή της δημοσιοποίησης των παραπάνω στοιχείων.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ