Δάκρυσε on air o Αλέξανδρος Παπανδρέου: «O πατέρας μου νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση»

Μια αρκετά δύσκολη ημέρα είναι η σημερινή για τον Αλέξανδρο Παπανδρέου, τον σεφ της εκπομπής «Love It».

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής ο σεφ ξέσπασε σε δάκρυα στην αγκαλιά της Ιωάννας Μαλέσκου και αποκάλυψε ότι έχασε τη θεία του από κορωνοϊό, ενώ αυτή τη στιγμή νοσηλεύεται σοβαρά στο νοσοκομείο ο πατέρας του.

«Δεν είμαι καλά. Έχασα τη θεία μου και ο μπαμπάς μου είναι στο νοσοκομείο με κορωνοϊό και είναι σοβαρά. Εμβολιαστείτε! Το πιο απλό πράγμα είναι να εμβολιαστείτε και ειδικά για τους μεγάλους ανθρώπους. Η ζωή συνεχίζεται και δεν αλλάζει κάτι. Και δεν πρέπει να χάνουμε το χαμόγελό μας», είπε ο Αλέξανδρος Παπανδρέου μη μπορώντας να κρατήσει τα δάκρυά του.

«Ευτυχώς ήταν πλήρης ημερών η θεία μου η Μαρία που έφυγε από covid. Και ο μπαμπάς με covid στο νοσοκομείο. Είναι 90 ετών αλλά ήταν και οι δύο κοτσονάτοι. Και οι δύο γιατροί αλλά δεν θέλανε να κάνουν το εμβόλιο. Επιστήμονες και οι δύο. Δεν ήταν αντιεμβολιστές. Σου λέει “εμείς είμαστε μεγάλοι άνθρωποι στο σπίτι ποιος θα μας κολλήσει”», είπε στη συνέχεια ο Αλέξανδρος Παπανδρέου.

Τότε, η Ιωάννα Μαλέσκου πήρε το λόγο και είπε: «Είναι επαγγελματίας, σήμερα βρίσκεται εδώ ενώ η καρδούλα του είναι εδώ. Εμένα δεν με νοιάζει να μην κάνουμε τη συνταγή και το παίρνω όλο πάνω μου».

Πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ