Δάκρυσε και ο Θεός για την Φραντζέσκα: Θρήνος στη κηδεία της 20χρονης με την «αγγελική» φωνή

Αποκάλυψη
Ελλάδα
Επικαιρότητα

Η νεαρή κοπέλα από τη Θεσσαλονίκη βρισκόταν στα πρώτα βαγόνια της μοιραίας επιβατικής αμαξοστοιχίας με αποτέλεσμα να χάσει ακαριαία τη ζωή της

Σε κλίμα βαθιάς οδύνης πραγματοποιήθηκε η κηδεία της 20χρονης Φραντζέσκας Μπέζα με την «αγγελική» φωνή που σταμάτησε να ηχεί στο σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών.

Η νεαρή κοπέλα από τη Θεσσαλονίκη βρισκόταν στα πρώτα βαγόνια της μοιραίας επιβατικής αμαξοστοιχίας με αποτέλεσμα να χάσει ακαριαία τη ζωή της. Για την αναγνώριση της, χρειάστηκε οι συγγενείς τους να δώσουν υλικό DNA.

Η σορός της μεταφέρθηκε στις 11.30 στον Ιερό Ναό Αγίου Παντελεήμονος στο Πανόραμα Θεσσαλονίκη και η εξόδιος ακολουθία ξεκίνησε στις 12.00.

Δάκρυσε και ο Θεός για την Φραντζέσκα: Θρήνος στη κηδεία της 20χρονης με την «αγγελική» φωνή - Εικόνα 1

Δάκρυσε και ο Θεός για την Φραντζέσκα: Θρήνος στη κηδεία της 20χρονης με την «αγγελική» φωνή - Εικόνα 2

Δάκρυσε και ο Θεός για την Φραντζέσκα: Θρήνος στη κηδεία της 20χρονης με την «αγγελική» φωνή - Εικόνα 3

Δάκρυσε και ο Θεός για την Φραντζέσκα: Θρήνος στη κηδεία της 20χρονης με την «αγγελική» φωνή - Εικόνα 4

Δάκρυσε και ο Θεός για την Φραντζέσκα: Θρήνος στη κηδεία της 20χρονης με την «αγγελική» φωνή - Εικόνα 5

Δάκρυσε και ο Θεός για την Φραντζέσκα: Θρήνος στη κηδεία της 20χρονης με την «αγγελική» φωνή - Εικόνα 6

«Είναι πολύ δύσκολες στιγμές για έναν κληρικό, να κηδευει τα παιδιά που ο ίδιος βάφτισε και μάλιστα σε μικρή ηλικία. Με το δυστύχημα των Τεμπών σοκαρίστηκαν όλοι. Δυστυχώς στην ενορία μας είχαμε τέσσερα άτομα (θύματα), τρία κορίτσια τα οποία είχα βαφτίσει εγώ και έναν παιδικό μου φίλο, μεγαλύτερο σε ηλικία», ανέφερε ο ιερέας Νεκτάριος.

«Το μόνο που μπορώ είναι να ευχηθώ ο Θεός να δίνει παρηγοριά στις οικογένειές τους. Τα ανθρώπινα λόγια είναι λίγα», σημείωσε.

Ραγίζει καρδιές η αγγελική φωνή της Φραντζέσκα που χάθηκε στα Τέμπη: Ανατριχίλα από το κομμάτι «τρία χρόνια μετά»

Η Φραντζέσκα Μπέζα ήταν ένα ταλαντούχο κορίτσι, μια φοιτήτρια με όνειρα, φιλοδοξίες και αγγελική φωνή που σίγησε πριν μία εβδομάδα στο δυστύχημα στα Τέμπη.

Ραγίζει καρδιές το τραγούδι της Φραντζέσκα Μπέζα που χάθηκε στα Τέμπη, σε μια από τις τραγικές ανθρώπινες ιστορίες που κρύβονται πίσω από το πολύνεκρο δυστύχημα της περασμένης Τρίτης.

Η Φραντζέσκα Μπέζα κόρη του ασφαλιστή και μουσικού Δημήτρη Μπέζα από το Πανόραμα της Θεσσαλονίκης, σπούδαζε στο τμήμα Βαλκανικών, Σλαβικών και Ανατολικών Σπουδών του ΠΑΜΑΚ. Παράλληλα ασχολούνταν και με την μουσική με σπουδές στο Δημοτικό Ωδείο Πυλαίας Χορτιάτη.

Με την φωνή της είχε χρωματίσει αρκετές από τις μουσικές προσπάθειες του πατέρα της με τα βίντεο να βρίσκονται στο διαδίκτυο, ενώ το 2019 είχε κυκλοφορήσει κι ένα δικό της αγγλόφωνο τραγούδι με τον τίτλο «Three years later». Στο τραγούδι η Φραντζέσκα Μπέζα εκτός από την φωνή, υπέγραφε την σύνθεση και τους στίχους.

Δείτε το τραγούδι της Φραντζέσκα:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ