Δανίκας για τα θύματα του Στάθη: «Με τη θέλησή τους έκατσαν στα 4 και με το σπαθί τους κέρδισαν τον 1ο ρόλο»

Χυδαία επίθεση εξαπολύει ο Δημήτρης Δανίκας με άρθρο του στο Πρώτο Θέμα με τίτλο «Ο αρβυλόμαγκας και το αλαλούμ», στα θύματα του Στάθη Παναγιωτόπουλου.

Ο δημοσιογράφος κατηγόρησε τις γυναίκες που κατήγγειλαν τον παρουσιαστή για διαρροή στο διαδίκτυο ιδιωτικών τους στιγμών με το επιχείρημα ότι ήξεραν πως μπορεί να διασυρθούν.

«Αφού λοιπόν λόγω τηλεοπτικής δημοφιλίας κατέληξαν στο κρεβάτι του. Αφού λοιπόν λόγω «επωνυμίας» έκατσαν στα τέσσερα. Και αφού λόγω αρβυλο-εκπομπών, που όζουν πετσίλα και πορδίλα, συμφώνησαν να απαθανατιστούν, οπτικώς και μπρος και πίσω και πλαγίως και μπρούμυτα και παρτουζοειδώς, ε τότε με το σπαθί τους κέρδισαν πρώτο ρόλο σ’ αυτή τη χυδαιότητα που μπροστά στο τελευταίο επαγγελματικό πορνογράφημα του Δημήτρη Σειρηνάκη μοιάζει κάτι χειρότερο από σκουπίδι» αναφέρει στο άρθρο του ο Δανίκας ενώ σε άλλο σημείο αναφέρει ότι οι γυναίκες έκατσαν «με τη θέληση τους και περίμεναν στα τέσσερα».

Μάλιστα, σε άλλο σημείο αφήνει υπονοούμενα για τις γυναίκες που είδαν τις προσωπικές τους στιγμές να έχουν διαρρεύσει στο διαδίκτυο, αναφέροντας ότι δεν αποκλείεται να σκέφτηκαν πώς θα έχουν κέρδος από την διαπόμπευσή τους:

«Όταν κι εσύ κορίτσι μου συμφωνείς και πρωταγωνιστείς σε τέτοιες σκηνές. Και όταν από το νιονιό σου δεν περνάει καν ως σκέψη, ως κάποια υποψία, ότι μπορεί να διασυρθείς και να διαπομπευθείς, τότε δύο τινά συμβαίνουν: Είτε το κάνεις γιατί κάτι στο τέλος θέλεις να κερδίσεις και ίσως να διαπραγματευθείς. Είτε είσαι ο πλήρης ζωντανός ορισμός του λεγόμενου IQ ραδικιού. Διάλεξε. Στην πρώτη περίπτωση είσαι συνένοχη, στη δεύτερη χρειάζεσαι επειγόντως να μάθεις το Α-Βου-Γου-Δου γιατί αν όχι είσαι σκέτο αλαλούμ!» τονίζει.

Όπως ήταν αναμενόμενο, το άρθρο του προκάλεσε οργισμένες αντιδράσεις από χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης:


Πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ