«Δεv υπάpχει…»: Η απάντηση της Δήμητρας Αλεξανδράκη σε όσους λένε πως ο σύντροφός της είvαι φαvταστικός

Με ένα βίντεο απάντησε η Δήμητρα Αλεξανδράκη δέχθηκε στα μηνύματα που της στέλνουν ότι ο σύντροφός της δεν υπάρχει στην πραγματικότητα.

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη άστραψε και βρόντηξε μετά το πάρτι γενεθλίων της και ο λόγος είναι ένας και μοναδικός και αφορά τον αγαπημένο της.

Να σας θυμίσουμε ότι η Δήμητρα Αλεξανδράκη έχει επιλέξει να μην αποκαλύψει την ταυτότητα και το πρόσωπο του συντρόφου της και δεν έχει δημοσιεύσει καμία φωτογραφία του.

«Δεv υπάpχει…»: Η απάντηση της Δήμητρας Αλεξανδράκη σε όσους λένε πως ο σύντροφός της είvαι φαvταστικός - Εικόνα 1

Μετά λοιπόν τα μηνύματα που δέχθηκε και της έγραφαν ότι ο σύντροφός της είναι… κάποιο φανταστικό πρόσωπο, δηλαδή ότι δεν υπάρχει, εκείνη απάντησε με ένα βίντεο και… ακούσαμε την φωνή του.

Το μοντέλο είπε: «Αγάπη μου, λένε ότι δεν υπάρχεις και ότι είσαι στη φαντασία μου» και στη συνέχεια ακούσαμε τη φωνή του συντρόφου της. Όμως για ακόμα μια φορά δεν είδαμε το πρόσωπό του!

«Δεv υπάpχει…»: Η απάντηση της Δήμητρας Αλεξανδράκη σε όσους λένε πως ο σύντροφός της είvαι φαvταστικός - Εικόνα 2

Να σας θυμίσουμε ότι η ίδια η Δήμητρα Αλεξανδράκη αποκάλυψε ότι αναβάλλεται ο γάμος της: «Τελικά αναβάλαμε τον γάμο, γιατί δεν προλαβαίναμε. Ήταν να παντρευτούμε τον Σεπτέμβριο και αλλάξαμε την ημερομηνία για λίγο αργότερα. Λόγω της δουλειάς και λόγω διάφορων άλλων υποχρεώσεων δεν μπορούμε να απολαύσουμε αυτή την όμορφη στιγμή».

Δείτε το βίντεο

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ