10 Διάσημες Γυναίκες που έκοψαν τα Μαλλιά τους Αγορέ και ανέδειξαν τη Φυσική Ομορφιά του Προσώπου τους.

Πολλές διάσημες δεν φοβούνται να πειραματιστούν με την εμφάνισή τους, και μερικές φορές το αποτέλεσμα είναι ανώτερο των προσδοκιών. Μερικές το κάνουν για κάποιο ρόλο, και άλλες για να τονίσουν τη μοναδικότητα τους. Υπάρχουν και εκείνες που αλλάζουν την εμφάνισή τους για να επιστήσουν την προσοχή σε κάποιο σημαντικό ζήτημα.

Αποφασίσαμε να θυμηθούμε τις διάσημες γυναίκες που τόλμησαν να δοκιμάσουν να κόψουν κοντά τα μαλλιά τους και το αποτέλεσμα ήταν εντυπωσιακό.

Kristen Stewart

10 Διάσημες Γυναίκες που έκοψαν τα Μαλλιά τους Αγορέ και ανέδειξαν τη Φυσική Ομορφιά του Προσώπου τους. - Εικόνα0

Πρόσφατα, η ηθοποιός άλλαξε ριζικά το χτένισμα της, και οι θαυμαστές της υπέθεσαν ότι πρόκειται για προετοιμασία για κάποιο ρόλο σε νέα ταινία. Αλλά ίσως ήταν απλά η πραγματοποίηση ενός παλιού ονείρου, γιατί ακόμη και το 2014, η Kristen ανέφερε ότι επιθυμούσε να αποκτήσει ένα κοντό κούρεμα.

Natalie Portman

10 Διάσημες Γυναίκες που έκοψαν τα Μαλλιά τους Αγορέ και ανέδειξαν τη Φυσική Ομορφιά του Προσώπου τους. - Εικόνα1

Μετά την ταινία «V – for Vendetta», για την οποία η Natalie Portman έπρεπε να ξυρίσει το κεφάλι της, η ηθοποιός δεν δίστασε να υιοθετήσει το κούρεμα στη ζωή της. Ίσως αυτό είναι μία ξεκάθαρη απόδειξη ότι τα εξαιρετικά κοντά κουρέματα μπορεί να είναι και σeξι.

Cate Blanchett

10 Διάσημες Γυναίκες που έκοψαν τα Μαλλιά τους Αγορέ και ανέδειξαν τη Φυσική Ομορφιά του Προσώπου τους. - Εικόνα2

Κάποτε η ηθοποιός αναγκάστηκε να ξυρίσει το κεφάλι της για το ρόλο στην ταινία «Παράδεισος». Λίγο καιρό αργότερα, σε μία από τις συνεντεύξεις της, η Cate είπε ότι αισθάνθηκε περισσότερο ελεύθερη χωρίς μακριά μαλλιά και σκέφτεται σοβαρά να το ξανακάνει.

Amber Rose

10 Διάσημες Γυναίκες που έκοψαν τα Μαλλιά τους Αγορέ και ανέδειξαν τη Φυσική Ομορφιά του Προσώπου τους. - Εικόνα3

Το πολύ κοντό κούρεμα έχει γίνει σήμα κατατεθέν του μοντέλου από την Αμερική, καθώς σήμερα ελάχιστοι θυμούνται την διάσημη με άλλα μαλλιά. Η Amber μερικές φορές δοκιμάζει κάποιο νέο κούρεμα, αλλά στη συνέχεια επιστρέφει πάντα στο κοντό κούρεμα.

Solange Knowles

10 Διάσημες Γυναίκες που έκοψαν τα Μαλλιά τους Αγορέ και ανέδειξαν τη Φυσική Ομορφιά του Προσώπου τους. - Εικόνα4

Η Solange έχει βγει από αρκετό καιρό από τη σκιά της διάσημης αδελφή της Beyonce, και τόλμησε να πειραματιστεί με νέα επαγγελματική κατεύθυνση και με την εξωτερική της εμφάνιση.

Karen Gillan

10 Διάσημες Γυναίκες που έκοψαν τα Μαλλιά τους Αγορέ και ανέδειξαν τη Φυσική Ομορφιά του Προσώπου τους. - Εικόνα5

Η τραγουδίστρια Karen Gillan έκοψε τα μαλλιά της για έναν από τους βασικούς ρόλους στην ταινία «Guardians of the Galaxy». Τα συναισθήματα που βίωσε κατά τη διάρκεια του κουρέματος, μπορείτε να δείτε στο βίντεο, το οποίο η ηθοποιός κατέγραψε και δημοσιευσε στο Διαδίκτυο.

Agyness Deyn

10 Διάσημες Γυναίκες που έκοψαν τα Μαλλιά τους Αγορέ και ανέδειξαν τη Φυσική Ομορφιά του Προσώπου τους. - Εικόνα6

Όταν το μοντέλο Agyness Deyn έκοψε τα μαλλιά της, η καριέρα της εκτοξεύτηκε και κατέληξε να φωτογραφηθεί για την ιταλική έκδοση της Vogue υπό τις οδηγίες του διάσημου φωτογράφου Steven Mizel.

Jessy J

10 Διάσημες Γυναίκες που έκοψαν τα Μαλλιά τους Αγορέ και ανέδειξαν τη Φυσική Ομορφιά του Προσώπου τους. - Εικόνα7

Η Βρετανίδα τραγουδίστιρα ξύρισε τα μαλλιά της σε μια συναυλία, η οποία έγινε για φιλανθρωπικούς σκοπούς. Η Jessy J το έκανε για να τραβήξει την προσοχή του κόσμου ώστε να συγκεντρωθούν χρήματα για ανθρώπους που πεινάνε στην Αφρική και την εξάπλωση του AIDS.

Tilda Swinton

10 Διάσημες Γυναίκες που έκοψαν τα Μαλλιά τους Αγορέ και ανέδειξαν τη Φυσική Ομορφιά του Προσώπου τους. - Εικόνα8

Το χτένισμα της Tilda ποικίλλει ανάλογα με το ρόλο που ενσαρκώνει στην οθόνη, αλλά πάντα είναι πιθανό να αποκτήσει ένα κοντό κούρεμα. Τα κοντά μαλλιά τονίζουν το ταλέντο της ηθοποιού και την αριστοκρατική Σκωτσέζικη καταγωγή της.

Charlize Theron

10 Διάσημες Γυναίκες που έκοψαν τα Μαλλιά τους Αγορέ και ανέδειξαν τη Φυσική Ομορφιά του Προσώπου τους. - Εικόνα9

Και η Charlize αναγκάστηκε να κόψει τα μαλλιά της για χάρη του ρόλου στην ταινία «Mad Max.» Εμφανίστηκε στην πρεμιέρα της ταινίας με ελαφρώς πιο μακριά μαλλιά και γοήτευσε τους θαυμαστές της.

Πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ