9 διάσημοι Έλληνες που έφτασαν ή ξεπέρασαν τα 100 κιλά και έχουν μιλήσει γι΄αυτό δημόσια

Με αφορμή την αποκάλυψη του δημοσιογράφου Γιάννη Λοβέρδου ότι έχασε 100 ολόκληρα κιλά, συγκεντρώσαμε μια λίστα από διάσημους που τα έχουν επίσης ξεπεράσει κατά καιρούς, αλλά δεν «μασάνε» και μλάνε γι” αυτό δημοσίως.

Η ζυγαριά… 100άρισε!!!

Η αγαπημένη αστρολόγος Άση Μπήλιου είχε παραδεχτεί σε συνέντευξή της πως είχε ξεπεράσει τα 150 κιλά.

« Το 2001 στο Mega, όταν ήμουν με τον Φώτη και την Μαρία, μου παρουσιάστηκε άσθμα και για ένα χρόνο έπαιρνα κορτιζόνη. Εκεί ξέφυγα κόντεψα τα 150 κιλά».

9 διάσημοι Έλληνες που έφτασαν ή ξεπέρασαν τα 100 κιλά και έχουν μιλήσει γι΄αυτό δημόσια - Εικόνα1

Τα 100 κιλά είχε φτάσει μέσα στο 2015 ο Αλέξης Γεωργούλης, ο οποίος και στο παρελθόν είχε εξομολογηθεί πως ήταν αρκετά παχουλός.

9 διάσημοι Έλληνες που έφτασαν ή ξεπέρασαν τα 100 κιλά και έχουν μιλήσει γι΄αυτό δημόσια - Εικόνα2

Κάποια στιγμή πέρσι ξεπέρασε και πάλι τα 100 κιλά ο Δημήτρης Παπανώτας, ο οποίος ζυγίστηκε στον αέρα του Happy Day και φτάνει τα 102,8 κιλά.

9 διάσημοι Έλληνες που έφτασαν ή ξεπέρασαν τα 100 κιλά και έχουν μιλήσει γι΄αυτό δημόσια - Εικόνα3

Στην πρώτη της εγκυμοσύνη έφτασε τα 100 κιλά η Σίσσυ Χρηστίδου, η οποία είχε γράψει αργότερα ποστάροντας μια φωτογραφία της πριν και μετά:

«Στην πρώτη φωτογραφία έγκυος 9 μηνών και σχεδόν 100 κιλά (τι ρουφιέσαι βρε γλυκούλα…; χαχαχαχα) και στην δεύτερη ενάμιση χρόνο μετά μόλις 58».

9 διάσημοι Έλληνες που έφτασαν ή ξεπέρασαν τα 100 κιλά και έχουν μιλήσει γι΄αυτό δημόσια - Εικόνα4

Ακομπλεξάριστος και με χιούμορ, ο γνωστός παρουσιαστής Γιώργος Λιάγκας παραδέχτηκε πως το 2015 έχει πάρει κιλά, αφού έφτασε να ζυγίζει 113 κιλά.

9 διάσημοι Έλληνες που έφτασαν ή ξεπέρασαν τα 100 κιλά και έχουν μιλήσει γι΄αυτό δημόσια - Εικόνα5

O Γιώργος Τσούλης, ο νέος μάγειρας της Ελένης Μενεγάκη υπήρξε για χρόνια πάνω από 100 κιλά. Η εικόνα του Γιώργου τότε δεν είχε καμία σχέση με τη σημερινή, αφού μέχρι τα 15 του ζύγιζε περισσότερο από 100 κιλά, ενώ σήμερα είναι μετά βίας 78 κιλά.

9 διάσημοι Έλληνες που έφτασαν ή ξεπέρασαν τα 100 κιλά και έχουν μιλήσει γι΄αυτό δημόσια - Εικόνα6

Ο τραγουδιστής Γιώργος Δασκαλάκης, ξεπέρασε κατά πολύ τα 100 κιλά: «Είχα γύρω στα 190 κιλά παραπάνω από ό,τι τώρα. Το πικ μου ήταν 268 κιλά. Βίωσα λίγο το ρατσισμό του χοντρού.

9 διάσημοι Έλληνες που έφτασαν ή ξεπέρασαν τα 100 κιλά και έχουν μιλήσει γι΄αυτό δημόσια - Εικόνα7

Στον τηλεοπτικό αέρα των Καρντάσιανς είχε ζυγιστεί ο Δημήτρης Σταρόβας, ο οποίος ζύγιζε πάνω από 150 κιλά. Όταν ανέβηκε όμως ο Δημήτρης Σταρόβας η ζυγαριά έδειξε… error καθώς τα κιλά του υπερβαίνουν το ανώτατο όριο των 150 κιλών.

9 διάσημοι Έλληνες που έφτασαν ή ξεπέρασαν τα 100 κιλά και έχουν μιλήσει γι΄αυτό δημόσια - Εικόνα8

100 κιλά παραδέχτηκε ότι έχασε ο Γιάννης Λοβέρδος. «Σήμερα επιτρέψτε μου να μοιραστώ τη χαρά μου μαζί σας. Μετά από 14 μήνες που κάνω δίαιτα, κατάφερα να χάσω 100 ολόκληρα κιλά. Είναι ένα προσωπικό επίτευγμα, που δίνει σε μένα τη δύναμη να συνεχίσω αλλάζοντας πλήρως τη ζωή μου. Τώρα ξέρω αφού κατάφερα να κρατήσω τόσο καιρό ότι θα πετύχω μέχρι τέλους. Γνωρίζω ότι η παχυσαρκία είναι μια μεγάλη μάστιγα της εποχής μας. Ελπίζω να γίνω το παράδειγμα πολλών φίλων που παλεύουν, όπως κι εγώ, όλη τους τη ζωή με την παχυσαρκία. Θέλει μεγάλη προσπάθεια αλλά μπορούμε να τα καταφέρουμε. Φτάνει να μην το βάλουμε κάτω. Θα νικήσουμε», είχε γράψει σε ανάρτησή του στο Facebook, όπου ανακοίνωνε τα νέα στους διαδυκτιακούς του φίλους.

9 διάσημοι Έλληνες που έφτασαν ή ξεπέρασαν τα 100 κιλά και έχουν μιλήσει γι΄αυτό δημόσια - Εικόνα9

Πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ