Δίδυμα αγόρια αποφάσισαν να γίνουν κορίτσια γιατί δεν αγαπούσαν το αντρικό σώμα τους

Δίδυμα αγόρια έγιναν κορίτσια: Σε εγχείρηση αλλαγής φύλου υποβλήθηκαν δύο δίδυμα αγόρια 19 ετών από τη Βραζιλία. Όπως δήλωσαν και οι ίδιοι, «δεν ένιωσαν ποτέ σαν αγόρια».

Οι πρώτες δίδυμες στον κόσμο που έκαναν αλλαγή φύλου

Δύο δίδυμα αδέρφια από την Βραζιλία αποφάσισαν να κάνουν αλλαγή φύλου. Οι 19χρονες Μάιλα και Σοφία, κάνουν τα πάντα μαζί σε όλη τους τη ζωή. Οι δύο αδερφές, μεγάλωσαν σε μία μικρή πόλη της νοτιοανατολικής Βραζιλίας και όπως δηλώνουν και οι ίδιες, «δεν ένιωσαν ποτέ σαν αγόρια». Έχουν κάνει πλέον την εγχείρηση που πάντα ήθελαν και είναι οι πρώτες δίδυμες στον κόσμο που υπεβλήθησαν μαζί σε αυτή τη διαδικασία.

«Είναι η μοναδική καταγεγραμμένη περίπτωση στον κόσμο που δίδυμα αδέρφια γεννημένα αγόρια, υπεβλήθησαν μαζί σε εγχείρηση αλλαγής φύλου για να γίνουν γυναίκες», ανέφερε ο Δρ. Χοσέ Κάρλος Μαρτίνς, ο οποίος ήταν και ο γιατρός που τις χειρούργησε.

Δίδυμα αγόρια έγιναν κορίτσια: Από πάντα ήθελαν να γίνουν κορίτσια

Μία εβδομάδα μετά την αλλαγή φύλου, οι δύο γυναίκες χαμογελούν και κλαίνε από χαρά, διηγούμενες την ιστορία τους.

«Πάντα αγαπούσα το σώμα μου, αλλά δεν μου άρεσαν τα γεννητικά μου όργανα», δήλωσε η Μάιλα Ρεσέντε και συμπλήρωσε ότι πάντα ευχόταν ο Θεός να τη μετατρέψει σε κορίτσι. Η αδερφή της Σοφία δεν ήταν τόσο διαχυτική, αλλά η αγάπη μεταξύ τους δεν κρύβεται. Αλληλοσυμπληρώνουν η μία την άλλη, ενώ θυμούνται ιστορίες από τα παλιά, όταν η μία υποστήριζε την άλλη σε θέματα bullying.

Δίδυμα αγόρια αποφάσισαν να γίνουν κορίτσια γιατί δεν αγαπούσαν το αντρικό σώμα τους - Εικόνα 1

Δίδυμα αγόρια αποφάσισαν να γίνουν κορίτσια γιατί δεν αγαπούσαν το αντρικό σώμα τους - Εικόνα 2

Πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ