Διεμφυλική εθισμένη στις επεμβάσεις ξοδεύει 52.000 δολάρια για να πετύχει το τέλειο σώμα.

Η Fulvia Pellegrino, μια διεμφυλική γυναίκα από την Ιταλία, έκρυβε την επιθυμία να κάνει εγχείρηση αλλαγής φύλου μέχρι τα 40 της χρόνια και από την στιγμή που το αποφάσισε έχει ξοδέψει πάνω από 52.000 δολάρια για να πετύχει το τέλειο γυναικείο σώμα.

Σήμερα στα 56 της χρόνια έχει περάσει από πολλές επώδυνες επεμβάσεις, όπως πάνω από 150 γεμίσματα στα χείλη και τα ζυγωματικά, 4 αυξητικές στήθους και 2 λιποαναρροφήσεις.

Διεμφυλική εθισμένη στις επεμβάσεις ξοδεύει 52.000 δολάρια για να πετύχει το τέλειο σώμα. - Εικόνα1

Η Pellegrino γεννήθηκε με το όνομα Fulvio και έχει την πλήρη την πλήρη υποστήριξη της γυναίκας του, Marisa, η οποία έχει ξοδέψει επίσης 9.000 δολάρια σε επεμβάσεις για τους γλουτούς της και σχεδιάζει να κάνει ακόμα περισσότερες.

Διεμφυλική εθισμένη στις επεμβάσεις ξοδεύει 52.000 δολάρια για να πετύχει το τέλειο σώμα. - Εικόνα2

Μόλις συνειδητοποίησε στην εφηβική ηλικία, ότι είναι διεμφυλική, η Fulvia έκρυβε αυτήν της την επιθυμία για 40 χρόνια, επειδή φοβόταν την αντίδραση της αυστηρής και βαθιά θρησκευόμενης οικογένειας της.

Δείτε το βίντεο παρακάτω

Η Marisa παραδέχεται, ότι συμπαραστέκεται στον σύζυγό της και ότι τώρα η σχέση τους είναι περισσότερες σαν αδερφές παρά σαν ζευγάρι.

Η Fulvia αναφέρει: “Δεν είμαι ευτυχισμένη με το “τέλειο σώμα” μου, γιατί δεν είναι τέλειο. Η τελειότητα βρίσκεται αλλού.”

Διεμφυλική εθισμένη στις επεμβάσεις ξοδεύει 52.000 δολάρια για να πετύχει το τέλειο σώμα. - Εικόνα3

Η Fulvia φοβόταν τον αυστηρό πατέρα της, γι’ αυτό και έκρυβε την ανάγκη της να αλλάξει φύλου. Όπως εξηγεί η ίδια, “Ζούσα με μια στενόμυαλη και θρησκευόμενη οικογένεια. Ποτέ δεν εκδήλωσα την επιθυμία μου, γιατί ήταν αδύνατο να το κάνω με τον πατέρα που είχα. Είχε 3 γιους και ήθελε να έχει μόνο 3 γιους.”

Διεμφυλική εθισμένη στις επεμβάσεις ξοδεύει 52.000 δολάρια για να πετύχει το τέλειο σώμα. - Εικόνα4

Η νεαρή Fulvia κράτησε το μυστικό της ακόμα και όταν συνάντησε την σύζυγό της, Marisa, πριν από 32 χρόνια.

Μόλις παντρεύτηκε άρχισε να επισκέπτεται γκέι κλαμπ. Όπως αναφέρει η ίδια: “Αισθανόμουν φυλακισμένη στο σώμα μου. Κρυβόμουν στο γκαράζ, βαφόμουν και ντυνόμουν γυναίκα. Ποτέ δεν έδειχνα αυτή την πλευρά του εαυτού μου, γιατί ντρεπόμουν.”

Διεμφυλική εθισμένη στις επεμβάσεις ξοδεύει 52.000 δολάρια για να πετύχει το τέλειο σώμα. - Εικόνα5

Η Fulvia είχε καταλάβει την αληθινή της ταυτότητα από τα 15 της, αλλά φοβόταν να την αποκαλύψει. Αντίθετα, προσπαθούσε να δείχνει όσο πιο αρσενική μπορούσε.

Η Fulvia υποστηρίζει, ότι εμπνεύστηκε στην εμφάνισή της στην διεμφυλική σταρ ερωτικών ταινιών, Allanah Starr.

Διεμφυλική εθισμένη στις επεμβάσεις ξοδεύει 52.000 δολάρια για να πετύχει το τέλειο σώμα. - Εικόνα6

Η 56χρονη προσπαθούσε να κρύψει την πραγματική της ταυτότητα. Τελικά, όμως, πριν από 16 χρόνια δεν άντεξε άλλο και αποκάλυψε στην γυναίκα της, ότι θέλει να κάνει εγχείρηση αλλαγής φύλου.Ads code goes here

“Είναι δύσκολο να μεγαλώνεις σε ένα σώμα που δεν είναι δικό σου. Προσπαθείς καθημερινά να το καλύπτεις, παίζοντας ποδόσφαιρο, πίνοντας μπύρες και πηγαίνοντας για κυνήγι. Κάποια στιγμή, όμως, συνειδητοποιείς, ότι αυτό είναι μια μάσκα που πρέπει να πετάξεις και να γίνεις ο εαυτός σου.”

Διεμφυλική εθισμένη στις επεμβάσεις ξοδεύει 52.000 δολάρια για να πετύχει το τέλειο σώμα. - Εικόνα7

Όπως είναι λογικό η σύζυγός της τα έχασε για λίγο, καθώς δεν είναι κάτι που μπορεί κάποιος να δεχτεί εύκολα. Ωστόσο, σήμερα οι δυο τους ζουν σαν αδερφές. Ζουν μαζί, τσακώνονται σαν δυο κανονικοί άνθρωποι, αλλά όχι σαν αντρόγυνο.

Όταν η Fulvia άρχισε τις επεμβάσεις για την αλλαγή φύλου, η Marisa άρχισε να επισκέπτεται ψυχολόγο για να την βοηθήσει να δει την ζωή της από δω και πέρα.

Οι γονείς ήταν λιγότερο δεκτικοί σε αυτή την αλλαγή και αρνήθηκαν να την αποδεχτούν με την καινούργια της εμφάνιση.

Διεμφυλική εθισμένη στις επεμβάσεις ξοδεύει 52.000 δολάρια για να πετύχει το τέλειο σώμα. - Εικόνα8

“Ο πατέρας μου ζήτησε από την γυναίκα μου να υπογράψει ένα χαρτί για να με κλείσουν σε ψυχιατρικό ίδρυμα για να αλλάξω γνώμη. Ήταν πολύ σκληρό, όταν πέθανε ο πατέρας μου και δεν με άφησαν να πάω στην κηδεία του. Οι μόνοι που με αποδέχτηκαν ήταν τα αδέρφια μου.”

Η Fulvia, που πούλησε το εστιατόριο της για να χρηματοδοτήσει τις αισθητικές επεμβάσεις της, τώρα αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα. Επίσης, πούλησε τα αυτοκίνητα και ένα σπίτι στην Γαλλία για να μαζέψει χρήματα.

Τώρα οι δυο γυναίκες ζουν με τον μισθό της Marisa ως ολιστική θεραπεύτρια.

Παρόλο που η Marisa στηρίζει με όλη της την δύναμη την Fulvia, οι κάτοικοι της πόλης Peveragno τις έχουν απομονώσει.

Διεμφυλική εθισμένη στις επεμβάσεις ξοδεύει 52.000 δολάρια για να πετύχει το τέλειο σώμα. - Εικόνα9

“Είμαι ο κλόουν του Peveragno. Με δείχνουν με το δάχτυλο, μιλάνε για μένα και διαδίδουν ιστορίες, ότι είμαι τέρας. Όλοι μου οι φίλοι εξαφανίστηκαν. Κανείς τους δεν μπόρεσε να το αποδεχτεί”, αναφέρει η Fulvia.

Επίσης, αναφέρει, ότι δεν θα μπορούσε να κάνει τίποτα χωρίς την Marisa, που ήταν στο πλευρό της καθ’ όλη την διαδικασία.

Διεμφυλική εθισμένη στις επεμβάσεις ξοδεύει 52.000 δολάρια για να πετύχει το τέλειο σώμα. - Εικόνα10

Παρά τις δυσκολίες σκοπεύει να συνεχίσει τις επεμβάσεις: “Θέλω να μοιάσω στην Αμερικανίδα Allanah Starr. Δεν έχω εθιστεί στις αισθητικές επεμβάσεις, απλά είναι κάτι που άνθρωποι σαν εμένα χρειάζονται. Δεν είμαι ευχαριστημένη με το πρόσωπό μου και κάποια άλλα σημεία του σώματός μου. Δεν θα σταματήσω εδώ, θέλω να πετύχω την τελειότητα. Μόλις την πετύχω, θα σταματήσω.”
Πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ