Οι 10 πιο δυνατοί άνθρωποι στον κόσμο

 

Σε αυτό το άρθρο θα δεις ότι η δύναμη δεν έχει όρια και ότι οι υπερήρωες ίσως να είναι και πραγματικοί!

Ποιοι είναι οι 10 πιο δυνατοί άνθρωποι στον κόσμο;

Είναι άντρες, γυναίκες αλλά και παιδιά! Σίγουρα κάτι, που δε θα περίμενες. Σωστά;

Ο πιο δυνατός άντρας του κόσμου

Οι 10 πιο δυνατοί άνθρωποι στον κόσμο - Εικόνα1

Ο πρώτος κύριος που θα δεις, κατάγεται από την Αμερική και ονομάζεται Brian Shaw. Κατέχει επισήμως τον τίτλο του ισχυρότερου άντρα στον πλανήτη και έχει κερδίσει τους διαγωνισμούς δύναμης του 2011 και 2013.

Για να καταλάβεις πόσο τεράστια είναι η δύναμή του, σκέψου ότι οι δυνατότητες του αγγίζουν αυτές του Hulk! Ενδεικτικά, μπορεί να κάνει squat 365 κιλών, πιέσεις στήθους 240kg. και συνεχόμενες άρσεις θανάτου 400 κιλών. Σε ένα διαγωνισμό κατάφερε να σηκώσει μπάρα, που ζύγιζε πάνω από 500 κιλά!

Η πιο δυνατή γυναίκα της γης

Οι 10 πιο δυνατοί άνθρωποι στον κόσμο - Εικόνα2

Η Kathleen Krause κέρδισε τον τίτλο της το 2015. Μπορώ να αρχίσω να σου απαριθμώ τι βάρη σηκώνει όταν αθλείται στο γυμναστήριο, αλλά δε θα το κάνω! Απλώς ψάξε βίντεο στο διαδίκτυο, όπου μπορείς να τη δεις να σέρνει με το σώμα της ένα υπέρβαρο τρακτέρ και να τυλίγει τηγάνια, λες και ρολλάρει εφημερίδες!

Το πιο δυνατό παιδί του πλανήτη

Οι 10 πιο δυνατοί άνθρωποι στον κόσμο - Εικόνα3

O 9χρονος Giuliano Stroe μπορεί να κάνει με ευκολία push-ups 90 μοιρών και να διατηρήσει σε στύλο την πόζα “human flag” για 1,5 λεπτό! Δε θέλεις να σου μιλήσω για τους κοιλιακούς και τα μπράτσα του, η φωτογραφία τα λέει όλα!

Η πιο δυνατή κοπέλα που υπάρχει

Οι 10 πιο δυνατοί άνθρωποι στον κόσμο - Εικόνα4

Η 16χρονη Maryana Naumova από την άλλη είναι μία διάσημη powerlifter που έχει κερδίσει σε όποιο διαγωνισμό κι αν έχει πάει. Πρόσφατα μάλιστα, συμμετείχε σε διαγωνισμό που έχει θεσπίσει ο ίδιος ο Arnold Schawarzenegger, όπου σήκωσε 150 κιλά με ευκολία.

Ο πιο δυνατός ηλικιωμένος

Οι 10 πιο δυνατοί άνθρωποι στον κόσμο - Εικόνα5

Ο Sy Perlis δεν είναι όποιος και όποιος παππούς! Ο 91χρονος είναι ο τύπος που μπορεί να σηκώσει περισσότερα κιλά από τους ανθρώπους, που έχουν τα μισά του χρόνια. Το 2013 σήκωσε με επιτυχία μπάρα 85 κιλών.

Η δυνατότερη ηλικιωμένη του κόσμου

Οι 10 πιο δυνατοί άνθρωποι στον κόσμο - Εικόνα6

Από νεαρή ηλικία η Johanna Quaas εργαζόταν ως προπονήτρια ενόργανης. Όμως αργότερα απέδειξε σε όλους ότι όσο και να μεγαλώσει κάποιος, μπορεί να καταφέρει τα πάντα αρκεί να το θέλει πραγματικά.

Δοκίμασε να παρακολουθήσεις ένα ασκησιολόγιο της στο διαδίκτυο, όπου θα ανακαλύψεις ότι μπορεί να πραγματοποιήσει την τέλεια κατακόρυφο, αλλά και πολλά άλλα.

Ο δυνατότερος νάνος

Οι 10 πιο δυνατοί άνθρωποι στον κόσμο - Εικόνα7

O κύριος που βλέπεις εδώ λέγεται Anton Kraft, πάσχει από νανισμό και μπορεί να σηκώσει 4 φορές το βάρος του! Του αποκαλούν “force”, δηλαδή δύναμη και για να συνειδητοποιήσεις τι κάνει, πρέπει να τον δεις να αθλείται στο γυμναστήριο, όπου με άνεση σηκώνει 800kg σε επικλινή πάγκο!

Η πιο δυνατή Viking!

Οι 10 πιο δυνατοί άνθρωποι στον κόσμο - Εικόνα8

Οι Vikings φημίζονταν από τα αρχαία χρόνια για τη δύναμη τους! Η Kati Luoto είναι εδώ για να επιβεβαιώσει τις δοξασίες! Ο ένδοξος βίος της ξεκίνησε όταν για πρώτη φορά στη ζωή της πήγε στο γυμναστήριο, για να χάσει κάποια κιλά εγκυμοσύνης.

Εκεί ανακάλυψε ότι μπορεί να σηκώσει περισσότερα κιλά από ότι όλοι οι άντρες του γυμναστηρίου, χωρίς καθόλου προπόνηση. Σήμερα, διαθέτει πολλούς τίτλους δύναμης και άρσης κιλών σε πάγκο.

Ο πιο δυνατός Viking

Οι 10 πιο δυνατοί άνθρωποι στον κόσμο - Εικόνα9

Ε μη μου πεις ότι δεν το περίμενες! Δε γινόταν να μη σου δείξω και έναν άντρα της φημισμένης φυλής. Όταν ο ξακουστός ηθοποιός Hafthor Julius Bjornsson δεν παίζει τον “Mountain” στην αγαπημένη σειρά “Game of Thrones”, δείχνει τη δύναμή του σε πολλαπλούς διαγωνισμούς.

Για να καταλάβεις πόσο δυνατός είναι, δες απλά το φετινό διαγωνισμό δύναμης, όπου σήκωσε 650 κιλά σε ύψος 30 ποδιών.

Ο ισχυρότερος άνθρωπος που υπήρξε ποτέ

Οι 10 πιο δυνατοί άνθρωποι στον κόσμο - Εικόνα10

Ο Amgus Macaskill δε ζει πλέον, αλλά άκου την ιστορία του. Αποτελούσε ένα ζωντανό γίγαντα με αντίστοιχη δύναμη! Είχε ύψος 2,5 μέτρων και ζύγιζε 117 κιλά!

Μπορούσε με ευκολία να σηκώσει μια σιδερένια άγκυρα ενός τόνου, μπορούσε να κρατήσει κάτω από τις μασχάλες του βαρέλια 150 κιλών και να πετάξει βάρος 78 κιλών πάνω από ένα τοίχο 3 μέτρων!
Πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ