Διονύσης Σχοινάς: Η άγνωστη οικογενειακή τpαγωδία και ο ξαφνικός θάνατος του αδερφού του που τον διέλυσε

Μια οικογενειακή τραγωδία από το χώρο της showbiz που πολλοί δεν γνώριζαν μας γυρνάει πίσω στο 2014, όταν ο Διονύσης Σχοινάς έχασε ξαφνικά τον μεγαλύτερο αδερφό του.

Πριν από οκτώ χρόνια, έφυγε από τη ζωή, ο αδερφός του ερμηνευτή, Τόλης σε ηλικία 48 ετών, μετά από ανακοπή καρδιάς. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, είχε συμπτώματα δύσπνοιας και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί δεν κατάφεραν να τον σώσουν.

O Τόλης ήταν μουσικός και συνεργαζόταν με τον Διονύση Σχοινά, τον οποίο βοηθούσε στα πάντα και ήταν το στήριγμα του. Όπως βλέπουμε από τις φωτογραφίες, τα δύο αδέλφια έμοιαζαν πάρα πολύ.

Διονύσης Σχοινάς: Η άγνωστη οικογενειακή τpαγωδία και ο ξαφνικός θάνατος του αδερφού του που τον διέλυσε - Εικόνα 1

Διονύσης Σχοινάς: Συγκινεί για την απώλεια του αδερφού του

Σε μία παλαιότερη συνέντευξη που είχε παραχωρήσει ο Διονύσης Σχοινάς μίλησε τόσο για την απώλεια του αδερφού του, αλλά και του πατέρα του. Ο ίδιος είχε δηλώσει: «Ήταν δυνατές απώλειες που με σημάδεψαν. Ο Τόλης δεν ήταν απλά ο αδελφός μου. Ήταν ο κολλητός μου, τα πάντα. Ακόμα δεν μπορώ να πιστέψω ότι έχει φύγει. Νομίζω πως είναι στη Μύκονο και κάποια στιγμή θα επιστρέψει. Παλαιότερα η Καίτη είχε πει σε μια συνέντευξη της πως δεν είναι εκείνη η αδελφή ψυχή μου, αλλά ο Τόλης. Μέσα σε πέντε χρόνια άλλαξαν πολλά πράγματα στη ζωή μου. Το μεγαλύτερο, όμως, σοκ το υπέστη η μητέρα μου, που έχασε το παιδί της και τον άντρα της.

Διονύσης Σχοινάς: Η άγνωστη οικογενειακή τpαγωδία και ο ξαφνικός θάνατος του αδερφού του που τον διέλυσε - Εικόνα 2

Προσωπικά, έπρεπε να σταθώ δυνατός και να δείξω πως η ζωή συνεχίζεται. Και σου λέω να δείξω, διότι οι συγκεκριμένες απώλειες χαράχτηκαν πάνω μου. Με άλλαξαν πολύ και μου στέρησαν το χαμόγελο. Κάποτε ήμουν η ψυχή της παρέας. Τώρα είμαι απλά μέσα στην παρέα. Η ζωή, όμως, σου δείχνει ότι μπορείς να αναπτύξεις απίστευτες δυνάμεις ώστε να ξεπεράσεις κάποια πράγματα και να φανείς ταυτόχρονα γίγαντας στην οικογένεια σου. Οι απώλειες του αδελφού μου και του πατέρα μου με έκαναν να βρω δυνάμεις μέσα μου που δεν ήξερα καν πως υπάρχουν».

Διονύσης Σχοινάς: Η άγνωστη οικογενειακή τpαγωδία και ο ξαφνικός θάνατος του αδερφού του που τον διέλυσε - Εικόνα 3

«Η μητέρα μου ενώ έμενε στη Νίκαια με τον πατέρα μου, πλέον μένει στα 500 μέτρα από μένα και είμαστε κάθε μέρα μαζί. Όπως στήριξε εκείνη εμάς όταν ήμασταν παιδιά, έτσι πρέπει να τη στηρίξω και εγώ τώρα που έχει μεγαλώσει. Μόνο όταν κάνεις παιδί καταλαβαίνεις τι έκαναν οι γονείς σου για σένα», είπε στο περιοδικό People.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ