Δίπλα του σε κάθε του βήμα: Η κίνηση της Δέσποινας Βανδή που δείχνει ότι στηρίζει απόλυτα τον Μπισμπίκη

Η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης διανύουν μια από τις ομορφότερες περιόδους της ζωής τους. Μάλιστα η Δέσποινα σε ερώτηση για το εάν περνάει την 2η εφηβεία της απάντησε αποστομωτικά ότι ζει την δεύτερη ευκαιρία της κλείνοντας έτσι πολλά στόματα.

Δέσποινα Βανδή: «Ζω την δεύτερη ευκαιρία» Δέσποινα Βανδή: Η κίνηση που  δείχνει ότι στηρίζει απόλυτα τον Μπισμπίκη

Το ζευγάρι είναι από τα πιο “Kαuτά” θέματα της ελληνικής showbiz και οποιαδήποτε κίνησή τους προκαλεί θύελλα αντιδράσεων και σχολιασμών, είτε αυτό είναι ένα φιλί είτε μια κοινή τους εμφάνιση. Η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης δείχνουν να αδιαφορούν για τα αρνητικά σχόλια και το μόνο που τους απασχολεί είναι η προσωπική τους ευτυχία και προφανώς και των παιδιών τους.

Ο Βασίλης Μπισμπίκης όλο αυτό το διάστημα την στηρίζει απόλυτα και βρίσκεται συνεχώς δίπλα της και αντίστροφα, μιας και ο Βασίλης Μπισμπίκης είχε πρεμιέρα της παράστασης που σκηνοθετεί και η Δέσποινα έδειξε με την σειρά της την στήριξή της.

Η Δέσποινα Βανδή και μέσα από τον λογαριασμό της στο instagram ενημέρωσε τους φανς της για την παράσταση «Έγκλημα και τιμωρία» σε σκηνοθεσία Βασίλη Μπισμπίκη δείχνοντας έτσι την στήριξή της και ότι είναι δίπλα του σε αυτό το εγχείρημά.

Δείτε την ανάρτηση της Δέσποινας Βανδή

Δίπλα του σε κάθε του βήμα: Η κίνηση της Δέσποινας Βανδή που δείχνει ότι στηρίζει απόλυτα τον Μπισμπίκη - Εικόνα 1

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ