Διπλασίασε σε ακραίο μέγεθος τους μύες του με άκρως επικίνδυνες ενέσεις λαδιού

Ο bodybuilder με το όνομα Valdir Segato, από τη Βραζιλία, έχει φτιάξει δικέφαλους που μετράνε αρκετά εκατοστά, αλλά όπως φαίνεται θέλει να αποκτήσει ακόμα μεγαλύτερους.

Σύμφωνα μάλιστα με τη βρετανική Sun, για να πετύχει το σκοπό του χρησιμοποιεί κάποιες δυνητικά θανατηφόρες ενέσεις λαδιού. Τα χέρια του σωματώδη 48χρονου έχουν πλέον διπλασιαστεί σε μέγεθος, ενώ ο ίδιος που εργάζεται σε οικοδομές δήλωσε: «Αυτό είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Είναι ο,τι έψαχνα και τελικά το κατέκτησα. Παρατηρείς το σώμα σου και βλέπεις ότι μεγαλώνει και θες να γίνει περισσότερο. Έχω διπλασιάσει τους δικέφαλούς μου σε 60 εκατοστά, αλλά εξακολουθώ να θέλω να γίνουν μεγαλύτεροι».

Παρά τις σημερινές γιγαντιαίες αναλογίες του, ο Valdir -που τον αποκαλούν επίσης Hulk- δεν ήταν πάντα μυώδης, ενώ στα νιάτα του ήταν εθισμένος στα ναρκωτικά. Ο ίδιος αποκαλύπτει: «Υπήρξε μια φάση στη ζωή μου που ασχολήθηκα με λάθος πράγματα. Έμπλεξα με τα ναρκωτικά και άρχισα να χάνω βάρος, επειδή δεν έτρωγα και είχα μια λάθος ζωή. Άρχισα να είμαι πολύ αδύνατος και οι άλλοι, μου έδιναν ψευδώνυμα γιατί ήμουν κοκκαλιάρης. Έτσι αποφάσισα να αλλάξω τη ζωή μου».

Αρχικά ξεκίνησε τη γυμναστική, αλλά ήθελε πιο δραστικά μέτρα. Του προσφέρθηκε η πρώτη ένεση από έναν γνωστό του στο γυμναστήριο και σύντομα εθίστηκε σε μια ενισχυτική ουσία των μυών για τους δικέφαλους, το στήθος και τους ώμους του. Σύμφωνα με την Sun, είναι ένας συνδυασμός αλκοόλ, παυσίπονου και λαδιού, που λειτουργεί με το γέμισμα του μυ με λάδι.

Το βάρος του, πλέον έχει αυξηθεί από τα 55 κιλά στα 80 αλλά, όπως λέει, αυτό δεν τον έχει κάνει ισχυρότερο. Προσθέτει μάλιστα ότι είναι αισθητικό το αποτέλεσμα και δεν έχει να κάνει με τη δύναμή του, ενώ παραβλέπει τους κινδύνους ακόμη και για την ίδια του τη ζωή.

Οι γιατροί τού λένε να σταματήσει γιατί μπορεί να προκληθούν σοβαρά προβλήματα με τον κίνδυνο ακόμη και του ακρωτηριασμού, αλλά εκείνος αδιαφορεί. Είναι, όπως λέει, κάτι που αρέσει και δεν πρόκειται να το σταματήσει.

Διπλασίασε σε ακραίο μέγεθος τους μύες του με άκρως επικίνδυνες ενέσεις λαδιού - Εικόνα1

Διπλασίασε σε ακραίο μέγεθος τους μύες του με άκρως επικίνδυνες ενέσεις λαδιού - Εικόνα2

Διπλασίασε σε ακραίο μέγεθος τους μύες του με άκρως επικίνδυνες ενέσεις λαδιού - Εικόνα3

Διπλασίασε σε ακραίο μέγεθος τους μύες του με άκρως επικίνδυνες ενέσεις λαδιού - Εικόνα4

Διπλασίασε σε ακραίο μέγεθος τους μύες του με άκρως επικίνδυνες ενέσεις λαδιού - Εικόνα5

Διπλασίασε σε ακραίο μέγεθος τους μύες του με άκρως επικίνδυνες ενέσεις λαδιού - Εικόνα6

Διπλασίασε σε ακραίο μέγεθος τους μύες του με άκρως επικίνδυνες ενέσεις λαδιού - Εικόνα7

Διπλασίασε σε ακραίο μέγεθος τους μύες του με άκρως επικίνδυνες ενέσεις λαδιού - Εικόνα8

Διπλασίασε σε ακραίο μέγεθος τους μύες του με άκρως επικίνδυνες ενέσεις λαδιού - Εικόνα9

Διπλασίασε σε ακραίο μέγεθος τους μύες του με άκρως επικίνδυνες ενέσεις λαδιού - Εικόνα10

Διπλασίασε σε ακραίο μέγεθος τους μύες του με άκρως επικίνδυνες ενέσεις λαδιού - Εικόνα11

Πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ