Ο δολοφόνος που έψαχνε η Νικολούλη, σκότωσε ξανά: Η εξαφάνιση της ωραίας Όλγας και το πτώμα που δεν βρέθηκε ποτέ

Ασύλληπτη οικογενειακή τραγωδία στη Θεσσαλονίκη με τον θάνατο γυναίκας και του συντρόφου της να παραμένει αδιευκρίνιστος και χωρίς πτώμα.

Ήταν 31 ετών. Η εξαφάνισή της δεν βρήκε ποτέ την εξήγησή της, με τη δολοφονία της να έχει συνταράξει την ομάδα της Αγγελικής Νικολούλη. Μια υπόθεση που δεν έστειλε ποτέ τους ενόχους στη Δικαιοσύνη. Τους ενόχους που προκειμένου να καλύψουν τα ίχνη τους δε δίστασαν να σκοτώσουν ξανά.

Για την Αγγελική Νικολούλη θεωρήθηκε εξ αρχής ξεκάθαρη δολοφονία. Ακόμα και στις αρχές της έρευνας που η Όλγα Παυλίδου θεωρούταν «εξαφανισμένη».

Ήταν τα ξημερώματα της 24ης Αυγούστου του 2009, όταν η Όλγα εξαφανίζεται από το σπίτι της στο Κορδελιό Θεσσαλονίκης, αφήνοντας πίσω τον σύντροφό της και το 5 ετών παιδί τους.

Μετά το πέρας των 48 ωρών, η ίδια θεωρείται και επίσημα εξαφανισμένη και έτσι η αστυνομία ξεκινά αμέσως τις έρευνες για τον εντοπισμό της. Τη δική του έρευνα –χωρίς την παραμικρή βοήθεια- ξεκινά και ο σύντροφός της, προκειμένου να βρει έστω και ένα μικρό στοιχείο που θα μαρτυρούσε πως η Όλγα ήταν ζωντανή.

Την υπόθεση έφερε στο φως της δημοσιότητας δύο μήνες αργότερα η Αγγελική Νικολούλη, η οποία μέσα από την εκπομπή «Φως στο Τούνελ» επιχείρησε να βρει στοιχεία με τη βοήθεια αστυνομίας και μαρτύρων.

Ο δολοφόνος που έψαχνε η Νικολούλη, σκότωσε ξανά: Η εξαφάνιση της ωραίας Όλγας και το πτώμα που δεν βρέθηκε ποτέ - Εικόνα 1

Από την πρώτη στιγμή γίνεται λόγος για ένα ύποπτο –όπως χαρακτηρίστηκε- λευκό Opel Corsa, με χαρακτηριστικό του ένα μεγάλο χτύπημα από τρακάρισμα στον πίσω δεξί προφυλακτήρα.

Κάτοικος της περιοχής υποστήριξε στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη πως επί έναν ολόκληρο μήνα πριν εξαφανιστεί η Όλγα, το συγκεκριμένο όχημα περνούσε συνεχώς από τη γειτονιά της γυναίκας με τρία άτομα στο εσωτερικό του.

Τη νύχτα της εξαφάνισής της, το Opel είχε μέσα 4 άτομα

Κανένα στοιχείο δεν επιβεβαιώνει ότι το τέταρτο άτομο στο αυτοκίνητο ήταν η Όλγα Παυλίδου, ωστόσο ο μάρτυρας αναφέρει πως η γυναίκα της έμοιαζε.

Το στοιχείο αυτό αποτέλεσε βάση για τις έρευνες του «Φως στο Τούνελ» που όμως δεν έφτασε στο επιθυμητό αποτέλεσμα παρά το γεγονός πως υπήρξε και το σημαντικότερο στοιχείο όλων: ένα πτώμα στο δάσος του Σέιχ Σου.

Στις 19 Οκτωβρίου, η σορός μιας γυναίκας εντοπίζεται σε μία χαράδρα βάθους 20 μέτρων, με τα πρώτα στοιχεία να «φωτογραφίζουν» την Όλγα. Οι συγγενείς στην αρχή δεν ενημερώθηκαν για την εύρεση του πτώματος ώστε να μην υπάρξει αναστάτωση.

Η πληροφορία έφτασε στην Αγγελική Νικολούλη κατά τη διάρκεια της εκπομπής της από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης.

Όπως έγινε γνωστό, η σορός ανήκε σε γυναίκα ηλικίας μέχρι 35 ετών. Ο ιατροδικαστής, Ματθαίος Τσούγκας, δήλωσε ότι η νεκρή είχε ύψος 1,70 ενώ φορούσε 39 νούμερο παπούτσι.

Ο δολοφόνος που έψαχνε η Νικολούλη, σκότωσε ξανά: Η εξαφάνιση της ωραίας Όλγας και το πτώμα που δεν βρέθηκε ποτέ - Εικόνα 2

Επίσης, η γυναίκα που βρέθηκε φορούσε κοντομάνικο μπλουζάκι, πολύ φαρδιά φούστα και μποτάκια. Κομμάτια που σε καμία περίπτωση δεν ταίριαζαν με το στυλ της αγνοούμενης μητέρας.

Οι άνθρωποί της ήταν κατηγορηματικοί: Η Όλγα δεν είχε τέτοια ρούχα

Αυτό ήταν που υποστήριξαν μόλις ενημερώθηκαν για τα ευρήματα της αστυνομίας. Το DNA θα έδινε την απάντηση.

Έτσι, πάρθηκαν τρίχες από τη σπίτι της, προκειμένου να συγκριθούν με δόντια από το κρανίο του πτώματος που βρέθηκε στο δάσος του Σέιχ Σου. Τα αποτελέσματα έδειξαν πως δεν υπήρχε σύνδεση και οι έρευνες συνεχίστηκαν.

Περίπου δέκα μήνες μετά, βρέθηκε δολοφονημένος ο φίλος της και πατέρας του παιδιού της έξω από το Σιδηρόκαστρο Σερρών. Ο ίδιος όπως δήλωνε στους συγγενείς της, αναζητούσε την άκρη στη μυστηριώδη εξαφάνιση της Όλγας.

Όλα τα στοιχεία που έφερε στο φως η εκπομπή, μαρτυρούσαν πως μια συμμορία δολοφόνησε την Όλγα και εξαφάνισε το πτώμα της.

Το κοριτσάκι της μεγάλωσε με τους γονείς της. Ο πατέρας της πέθανε πριν από λίγο καιρό, χωρίς ποτέ να μάθει που πέταξαν το άψυχο σώμα της.

Οι λόγοι των δολοφονιών έμειναν αδιευκρίνιστοι. Στην περίπτωση πάντως του συντρόφου της Όλγας, το πιθανότερο σενάριο είναι ότι ο ίδιος είχε προκαλέσει πολύ τους δολοφόνους με την επιμονή του να βρει την Όλγα. Έτσι, έπρεπε να βγει απ’ τη μέση.

Το χειρότερο από όλα είνια ότι το πτώμα της Όλγας δε βρέθηκε ποτέ. Παρόλα αυτά, οι Αρχές δεν αντιμετώπισαν την υπόθεση ως «εξαφάνιση», αλλά ως μία ξεκάθαρη δολοφονία.

«Πλοκή, μυστήριο, αγωνία και αναπάντητα ερωτήματα για το μικρό κοριτσάκι που μεγαλώνει με τη γιαγιά και τον παππού, χωρίς να ξέρει την τραγωδία των γονιών της. Όλα μαρτυρούν πως η ίδια συμμορία δολοφόνησε και την Όλγα και εξαφάνισε το πτώμα της», αναφέρεται στην επίσημη ιστοσελίδα της Αγγελικής Νικολούλη.

Δείτε το βίντεο

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ