Δώρα Αρχοντάκη: Θυμάστε την ντίβα του πρώτου Big Brother; Δεν θα πιστεύετε πώς είναι σήμερα

gossip

Η ντίβα του Big Brother, Δώρα Αρχοντάκη, παραμένει το ίδιο κούκλα με τότε και πλέον δηλώνει τραγουδίστρια.

Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού η Δώρα ήταν το κοpίτσι του Χρήστου Ξανθόπουλου, όμως αυτό το ειδύλλιο -για την ιστορία να πούμε ότι ήταν το πρώτο ριάλιτι ειδύλλιο στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης- έμελλε να λάβει σύντομα τέλος μέσα στο σπίτι του Big Brother.

Η Δώρα έχει καλή σχέση με τα social media και ανεβάζει φωτογραφίες της συχνά σε αυτά, κυρίως στο Facebook.

Η Δώρα φαίνεται πως εξαργύρωσε όσο έπρεπε την αναγνωρισιμότητα που της χάρισε η η συμμετοχή της στο ριάλιτι παιχνίδι και πλέον βιοπορίζεται από τη δουλειά της ως τραγουδίστρια.

Στο παρελθόν είχε κάνει και δισκογραφική δουλειά ενώ πλέον εμφανίζεται σε διάφορα μαγαζιά στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό. Μάλιστα, στη Βουλγαρία φαίνεται να γνωρίζει μεγάλη επιτυχία αφού ανεβάζει συνεχώς φωτογραφίες από τις εμφανίσεις της σε μαγαζιά της γειτονικής χώρας.

Όσο για τις… άλλες φωτογραφίες όπου απεικονίζεται να απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα στις διακοπές της, η Δώρα παραμένει το ίδιο κούκλα και καλλίγραμμη ΄πως στο παρελθόν.

Δείτε φωτογραφίες της Δώρας όπως είναι σήμερα. Δώρα Αρχοντάκη: Θυμάστε την ντίβα του πρώτου Big Brother; Δεν θα πιστεύετε πώς είναι σήμερα - Εικόνα 1

Δώρα Αρχοντάκη: Θυμάστε την ντίβα του πρώτου Big Brother; Δεν θα πιστεύετε πώς είναι σήμερα - Εικόνα 2Η Δώρα ήταν από τις πιο όμορφες παρουσίες του πρώτου Big Brother στην ελληνική τηλεόραση. Δώρα Αρχοντάκη: Θυμάστε την ντίβα του πρώτου Big Brother; Δεν θα πιστεύετε πώς είναι σήμερα - Εικόνα 3

Έχει το δικό της κοινό που την ακολουθεί πιστά σε πολλές εμφανίσεις της. Δώρα Αρχοντάκη: Θυμάστε την ντίβα του πρώτου Big Brother; Δεν θα πιστεύετε πώς είναι σήμερα - Εικόνα 4Η Δώρα διατηρεί τέλειες αναλογίες. Δώρα Αρχοντάκη: Θυμάστε την ντίβα του πρώτου Big Brother; Δεν θα πιστεύετε πώς είναι σήμερα - Εικόνα 5Η Δώρα στις περυσινές γιορτές των Χριστουγέννων. Δώρα Αρχοντάκη: Θυμάστε την ντίβα του πρώτου Big Brother; Δεν θα πιστεύετε πώς είναι σήμερα - Εικόνα 6Εμφανίζεται σε νυχτερινά κέντρα ως τραγουδίστρια και γνωρίζει επιτυχία. Δώρα Αρχοντάκη: Θυμάστε την ντίβα του πρώτου Big Brother; Δεν θα πιστεύετε πώς είναι σήμερα - Εικόνα 7

Στη Βουλγαρία με καλούς της φίλους.

Δώρα Αρχοντάκη: Θυμάστε την ντίβα του πρώτου Big Brother; Δεν θα πιστεύετε πώς είναι σήμερα - Εικόνα 8

Στη Βουλγαρία κάνει εμφανίσεις. Δώρα Αρχοντάκη: Θυμάστε την ντίβα του πρώτου Big Brother; Δεν θα πιστεύετε πώς είναι σήμερα - Εικόνα 9Παραμένει το ίδιο όμορφη. Δώρα Αρχοντάκη: Θυμάστε την ντίβα του πρώτου Big Brother; Δεν θα πιστεύετε πώς είναι σήμερα - Εικόνα 10Φωτογραφία από το 2013, όμως δεν έχει αλλάξει και πολύ από τότε.

Πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ