Έφηβη Τρέχει στη Μητέρα της Πονώντας Ανυπόφορα. Ο Λόγος; Σοκαριστικό!

Η παρακάτω είδηση που θα διαβάσετε, πρέπει να είναι μια προειδοποίηση για όλους τους χρήστες κινητών συσκευών. Η Jackie Fedro, μια μητέρα από μια επαρχία του Σικάγο, μοιράστηκε μια τρομακτική ιστορία, που συνέβη στη 13χρονη κόρη της, Gabbie. Το όνειρο της έγινε πραγματικότητα, όταν οι γονείς της, της χάρισαν ένα κινητό για τα Χριστούγεννα. 

Πήρε το μοντέλο LG d500. Πρέπει να σημειωθεί, ότι τα κινητά εγκυμονούν διάφορους κινδύνους, αλλά όπως θα δείτε στο βίντεο που ακολουθεί, αυτό που συνέβη στη Gabbie δεν ήταν συνηθισμένο περιστατικό. Ενώ χρησιμοποιούσε το κινητό της μια μέρα, η μητέρα της άκουσε ένα ουρλιαχτό. Η κόρη της κατέβηκε τις σκάλες τρέχοντας, κρατώντας τον λαιμό της γεμάτη αγωνία και πόνο.

 

Posted by Jackie Fedro on Tuesday, October 27, 2015

Αυτό που είδε η Jackie ήταν ένα σοβαρό έγκαυμα γύρω από το λαιμό της. Η Gabbie χρησιμοποιούσε το κινητό της, ενώ αυτό ήταν συνδεδεμένο σε πρίζα. Το καλώδιο ακουμπούσε στο κολιέ του λαιμού της, μεταδίδοντας ηλεκτρικό ρεύμα, που είχε ως αποτέλεσμα να πάθει εγκαύματα δεύτερου βαθμού. Το δημοσίευσαν στο Facebook, με σκοπό να προειδοποιήσουν άλλα άτομο για τους δυνητικούς κινδύνους της χρήσης κινητού και της επαφής του με μέταλλο. .fanpage-middle-post { width: 336px; height: 280px; } @media(max-width: 370px) { .fanpage-middle-post { width: 300px; height: 250px; } }

A Mom Says Her 13-Year-Old Is Scarred After Getting Second-Degree Burns From Her Cell Phone https://t.co/tmy9Sbz1WD pic.twitter.com/vCrgPqZd6z

— BuzzFeed News (@BuzzFeedNews) February 22, 2016

 

Έχουν υπάρξει πολλαπλά περιστατικά με ηλεκτροπληξίες με κινητές συσκευές. Η Gabbie στην πραγματικότητα ήταν τυχερή, καθώς όπως θα δείτε στο βίντεο που ακολουθεί, μια νεαρή Κινέζα πέθανε εξαιτίας ηλεκτροπληξίας, ενώ φόρτιζε μια συσκευή iPhone 5.

Παρακολουθήστε το βίντεο που ακολουθεί, για να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το θανατηφόρο περιστατικό που συνέβη στη Κίνα, και μοιραστείτε αυτό το άρθρο με τους φίλους σας για να τους ενημερώσετε για τους πιθανούς κινδύνους επαφής κινητού και μετάλλου.

 
Πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ