2 έφηβοι κάπνιζαν στο πάρκο και έβριζαν συνεχώς. Ξαφνικά ο ένας πλησίαζει ένα 6χρονο και το…

Η Τζανίν Τόμας είναι μια δραστήρια 29χρονη μητέρα από το Οντάριο του Καναδά που θέλει να δώσει στην εξάχρονη κόρη της Πέιτον μια βασική συμβουλή: Μπορείς να κάνεις ό,τι θέλεις, ανεξαρτήτως από το τι λέει ο καθένας. Όταν η κόρη της, της είπε ότι θέλει να δοκιμάσει το αγορίστικο άθλημα του σκέιτμπορντ, η μητέρα της την παρότρυνε. Στο πάρκο, ωστόσο, βίωσε κάτι που την μπέρδεψε εντελώς. Σε τέτοιο βαθμό που το δημοσίευσε εκείνο το βράδυ στο διαδίκτυο.

2 έφηβοι κάπνιζαν στο πάρκο και έβριζαν συνεχώς. Ξαφνικά ο ένας πλησίαζει ένα 6χρονο και το… - Εικόνα1

«Αγαπητέ έφηβε στο πάρκο για σκέιτμπορντ, κατά πάσα πιθανότητα είσαι περίπου 15 ετών, οπότε δεν περιμένω να είσαι αρκετά ώριμος ή να θέλεις ένα μικρό κορίτσι να τριγυρνάει στη ράμπα σας για αυτό το λόγο.

Αυτό που δεν ξέρεις είναι ότι η κόρη μου έχει ήθελε να κάνει σκέιτμπορντ για μήνες. Έπρεπε πραγματικά να την πείσω ότι το σκέιτμπορντ δεν ήταν μόνο για αγόρια.

Έτσι, όταν έφτασε μέχρι το πάρκο για σκέιτμπορντ και είδε ότι ήταν γεμάτο από έφηβα αγόρια που καπνίζανε και βρίζανε, ήθελε αμέσως να γυρίσει σπίτι.

Ήθελα και εγώ κρυφά να γυρίσω γιατί δεν ήθελα να βάλω μαμαδίστικες φωνές και να ανταλλάξω λόγια μαζί σας.

Επίσης, δεν ήθελα η κόρη μου να αισθανθεί σαν να έπρεπε να φοβάται κάποιον, ή ότι δεν είχε δικαίωμα σε αυτό το πάρκο για σκέιτμπορντ, όπως ακριβώς είχες εσύ. Έτσι, όταν είπε “μαμά είναι γεμάτη από μεγάλα αγόρια”, της είπα ήρεμα “Και, τι; Δεν είναι δικό τους το πάρκο.”

Συνέχισε να πηγαίνει προς τη ράμπα ενώ έβλεπε εσένα και τους φίλους σου που περνούσαν δίπλα της με τους τροχούς σχεδόν να την ξυνουν. Έκανε μόνο δύο ή τρεις βόλτες πριν την πλησιάσεις και της πεις: “Γεια σου, με συγχωρείς …”

Ήμουν έτοιμη να κάνω κήρυγμα του τύπου “της επιτρέπεται να χρησιμοποιεί αυτό το πάρκο, όπως ακριβώς και εσείς”, όταν άκουσα να λες “Τα πόδια σου στέκονται λάθος. Να σε βοηθήσω;” Πέρασες σχεδόν μια ώρα με την κόρη μου δείχνοντάς της πώς να ισορροπήσει και να κατευθύνει το σκέητ, και σε άκουγε – ένας άθλος που δεν επιτυγχάνεται από τους περισσότερους ενήλικες.

Της κρατούσες το χέρι και την βοηθούσες να σηκώνεται όταν έπεφτε κάτω και άκουσα ακόμη να της λες να μείνει μακριά από τις ράγες, για να μην χτυπήσει.

Θέλω να ξέρεις ότι είμαι υπερήφανη που είσαι μέρος της κοινότητας μου, και θέλω να σε ευχαριστήσω που ήσουν τόσο ευγενικός στην κόρη μου, αν και οι φίλοι σου σε κορόιδευαν για αυτό.

Έφυγε από το πάρκο για σκέιτμπορντ με μια αίσθηση υπερηφάνειας και με την πεποίθηση ότι μπορεί να κάνει τα πάντα, χάρη σε σένα.”

2 έφηβοι κάπνιζαν στο πάρκο και έβριζαν συνεχώς. Ξαφνικά ο ένας πλησίαζει ένα 6χρονο και το… - Εικόνα2

2 έφηβοι κάπνιζαν στο πάρκο και έβριζαν συνεχώς. Ξαφνικά ο ένας πλησίαζει ένα 6χρονο και το… - Εικόνα3

Η μητέρα συγκινήθηκε από την ανιδιοτελή πράξη αυτού του αγοριού, που ακόμα και οι φίλοι του τον κορόιδευαν που βοήθησε την κόρη της να μάθει σκέιτμπορντ Ας ελπίσουμε ότι όλα τα μηνύματα στο twitter (πάνω από 30.000) παρέδωσαν αυτό το μήνυμα σε αυτόν τον καθημερινό ήρωα. Και να παραμείνει ακριβώς όπως είναι.

2 έφηβοι κάπνιζαν στο πάρκο και έβριζαν συνεχώς. Ξαφνικά ο ένας πλησίαζει ένα 6χρονο και το… - Εικόνα4

Αν σας συγκίνησε αυτή η ιστορία μοιραστείτε την και χαρίστε σε όλους τους καθημερινές ήρωες λίγο θάρρος! hefty.co
Πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ