Έγκυος η Τζένη Θεωνά – Ποζάρει με την φουσκωμένη κοιλιά της και θα γίνει σε 4 μήνες μια ευτυχισμένη μαμά

Χαρμόσυνα είναι τα τελευταία νέα για την Τζένη Θεωνά. Η ηθοποιός είναι έγκυος και σε λίγους μήνες θα φέρει στον κόσμο τον καρπό του έpωτά της με τον Δήμο Αναστασιάδη. Την αποκάλυψη την έκανε η ίδια μέσα από μια φωτογράφιση την οποία πραγματοποίησε για το περιοδικό People.

Η Τζένη, που ανυπομονεί να κρατήσει στην αγκαλιά της τον γιο της, βρίσκεται στον πέμπτο μήνα της κύησης και μολονότι η κοιλίτσα της έχει φουσκώσει αρκετά, εκείνη κατόρθωσε να κρατήσει μυστικό έως τώρα το χαρμόσυνο γεγονός. Μάλιστα, οι συνεργάτες της στη σειρά «Για Πάντα Παιδιά«, όπου πρωταγωνιστεί, ήξεραν την ευχάριστη εξέλιξη στη ζωή της, ωστόσο έδειξαν απόλυτο σεβασμό και δεν μοιράστηκαν δημόσια την εν λόγω πληροφορία.

Έγκυος η Τζένη Θεωνά – Ποζάρει με την φουσκωμένη κοιλιά της και θα γίνει σε 4 μήνες μια ευτυχισμένη μαμά - Εικόνα 2

Σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη την οποία έδωσε στη Σόνια Καζόνι, η μέλλουσα μητέρα εξήγησε: «Ενίοτε γίνομαι αμυντική επειδή προσπαθώ να κρατήσω τις ισορροπίες. Μπορεί κάποιος να πει πως γίνομαι ακόμα και ξινή, αλλά είναι μάλλον συγκαλυμμένη αμηχανία. Απολαμβάνω πάρα πολύ την επικοινωνία, όμως τα media απαιτούν ειδική διαχείριση, και δεν είμαστε πάντα σε ετοιμότητα. Χρειάζεται τακτ και από τις δύο πλευρές. Σέβομαι το ότι πρόκειται για κομμάτι της δουλειάς μας, σέβομαι το ότι πρέπει να απαντήσουμε και σε ερωτήσεις για τη ζωή μας. Πιστεύω όμως ακράδαντα ότι πρέπει να υπάρχει κι ένα κομμάτι τελείως προσωπικό. Πρέπει να μπορείς να παίζεις ένα ρόλο χωρίς ο άλλος να προβάλλει σε σένα όλα αυτά που γνωρίζει για την ιδιωτική σου ζωή. Το να δημοσιοποιούνται συνεχώς πράγματα πριν καν να είσαι σίγουρος και κατασταλαγμένος δεν είναι και ό,τι πιο κομψό. Πλέον κι εγώ αισθάνομαι πολύ πιο χαλαρή, ανοιχτή και διαθέσιμη, όπως βλέπεις. Όλα χρειάζονται το χρόνο τους».

Έγκυος η Τζένη Θεωνά – Ποζάρει με την φουσκωμένη κοιλιά της και θα γίνει σε 4 μήνες μια ευτυχισμένη μαμά - Εικόνα 3

Σε ό,τι αφορά στα δημοσιεύματα που την ήθελαν να περιμένει μωρό με τον αγαπημένο της ήδη από το 2016, η Τζένη Θεωνά δήλωσε: «Είναι απίστευτο ότι το έγραφαν όταν δεν ήμουν έγκυος και, τώρα που έμεινα, δεν το έγραψε κανείς. Αισθάνομαι πολύ τυχερή που είχα λίγο χρόνο για την οικογένεια και τον εαυτό μου, που έφτασα πρώτα σε ένα σχετικά ασφαλές σημείο της εγκυμοσύνης, και πλέον το μοιράζομαι μέσα απ’ την καρδιά μου και με πολλή χαρά!».

Πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ